ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κυψέλη: Ποινική δίωξη στα δύο αδέλφια για τη δολοφονία του ξαδέλφου τους

Κοινοποίηση
Tweet

Ποινική δίωξη ασκήθηκε σε βάρος των δύο αδελφών οι οποίοι ομολόγησαν τη δολοφονία του ξαδέλφους τους στην Κυψέλη

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, κατά συναυτουργία, ασκήθηκε στα δύο αδέλφια 17 και 19 ετών για τη δολοφονία 28χρονου στην Κυψέλη.

 Παράλληλα, τους ασκήθηκε επίσης δίωξη για οπλοφορία και οπλοχρησία, ενώ δίωξη ασκήθηκε και στους γονείς τους για το πλημμέλημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκων.

 Οι δύο κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν σε ανακριτή ανηλίκων από τον οποίο αναμένεται να λάβουν προθεσμία για την απολογία τους.

Ο διάλογος πριν τη δολοφονία του 28χρονου και η καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση


Παράλληλα, στη δημοσιότητα ήρθαν και νέα στοιχεία σχετικά με τις καταγγελίες των δύο δραστών πως το θύμα τους κακοποιούσε σεξουαλικά.

Όπως ανέφερε ο Γιάννης Ζιάκας στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του OPEN, πριν από τη δολοφονία είχε προηγηθεί ένας διαπληκτισμός. Κατά πληροφορίες οι δράστες είχαν κλείσει ραντεβού με τον ξάδερφό τους και κατά τη διάρκειά του συζήτησαν για τα όσα είχαν συμβεί στο παρελθόν.

 Ο 28χρονος φέρεται να είπε στους δράστες πως πρέπει να ξεχαστούν τα όσα έγιναν [σ.σ. οι καταγγελλόμενες κακοποιήσεις] με τα δύο αδέρφια να τον μαχαιρώνουν στο στήθος και το λαιμό. 

 

 
 

 

 

Μετά το έγκλημα τα δύο αδέρφια υπενθυμίζεται πως εμφανίστηκαν αυτοβούλως στο αστυνομικό τμήμα, ομολόγησαν την πράξη και είπαν πως σκότωσαν τον κακοποιητή τους. Ο 17χρονος μάλιστα είπε πως ο ίδιος διέπραξε το έγκλημα και ο 19χρονος αδερφός του ήταν συνεργός.

 Ο πατέρας των δύο παιδιών φέρεται να είπε στους αστυνομικούς όταν ρωτήθηκε για τις καταγγελίες ότι οι γιοι του έπεσαν θύματα βιασμού: «Τον ρώτησα [σ.σ. το θύμα] εάν όλα αυτά είναι αλήθεια και εκείνος τα παραδέχθηκε και είπε ήταν λάθη που έκανε ως παιδί».

Βίντεο ντοκουμέντο από την στιγμή της δολοφονίας

Νωρίτερα στη δημοσιότητα ήρθε και βίντεο ντοκουμέντο από την στιγμή της θανάσιμης επίθεσης κατά του 28χρονο άνδρα στην Κυψέλη.

 Η συμπλοκή έγινε στον πεζόδρομο της οδού Χανίων, σε ένα παγκάκι. Όπως ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας, εργαζόμενος σε κατάστημα εστίασης στο σημείο, λίγο πριν τις 11 το βράδυ ακούστηκαν φωνές και ξέσπασε καβγάς, γύρω από ένα παγκάκι στη Χανίων.

 Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε την στιγμή της επίθεσης. Το βίντεο ντοκουμέντο που φέρνει στη δημοσιότητα το OPEN δείχνει το θύμα να δέχεται χτύπημα στο λαιμό από αιχμηρό αντικείμενο και ακολουθεί άγρια συμπλοκή, με τα δύο αδέρφια να πέφτουν πάνω του. 

Τι είπαν αυτόπτες μάρτυρες

Ελάχιστα λεπτά αργότερα, ο μάρτυρας είδε τον 28χρονο να βαδίζει γεμάτος αίματα τη Χανίων. Τον ρώτησε αν είναι καλά, δεν πήρε καμία απάντηση και τότε ο τραυματίας προχώρησε προς την Πατησίων όπου και κατέρρευσε, λόγω της αιμορραγίας. Άλλος μάρτυρας, υποστήριξε ότι το θύμα φαινόταν να έχει σίγουρα ένα με δυο τραύματα στον λαιμό, καθώς και άλλα πλήγματα κοντά στην κοιλιακή χώρα.

 

ΠΗΓΗ ethnos.gr

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις