SPOTLIGHT

/

Απόστολος Λύτρας: Επιβεβαίωσε τη νέα του σχέση - Γνωρίζονται 16 χρόνια και είναι μαζί τον τελευταίο μήνα

Κοινοποίηση
Tweet

Ήμουν δίπλα του σε όλη αυτή την περιπέτεια που πέρασε, δήλωσε με τη σειρά της η σύντροφός του, Θεοδώρα Παπαδοπούλου

Ο Απόστολος Λύτρας έχει νέα σύντροφο τέσσερις περίπου μήνες μετά το επεισόδιο του άγριου ξυλοδαρμού με την εν διαστάσει σύζυγό του, Σοφία Πολυζωγοπούλου.

Ο ποινικολόγος, σε δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή «Super Κατερίνα», επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε νέα σχέση με τη μεσίτρια, Θεοδώρα Παπαδοπούλου, με την οποία διατηρούσαν φιλικές σχέσεις τα τελευταία 16 χρόνια.

Δείτε το βίντεο

Πραγματικά η ζωή συνεχίζεται. Όταν κάποιος άνθρωπος υποπέσει σε ένα πολύ μεγάλο παράπτωμα, όπως εγώ, νομίζω ότι αυτό που έχει σημασία είναι να καταλάβουμε τι οδήγησε σε αυτή τη συμπεριφορά. Η ζωή πρέπει να συνεχιστεί και για το θύμα και για τον θύτη», ανέφερε αρχικά ο Απόστολος Λύτρας.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Δεν κρύβω τη σχέση μου. Κάνω προσπάθεια στο να ξεπεράσω την κακοποιητική συμπεριφορά. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί ένας άνθρωπος να συνεχίσει τη ζωή του».

Από την πλευρά της, η Θεοδώρα Παπαδοπούλου σε δήλωσή της στην ίδια εκπομπή δήλωσε: «Με τον Αποστόλη γνωριζόμαστε εδώ και 16 ολόκληρα χρόνια. Ήμουν δίπλα του σε όλη αυτή την περιπέτεια που πέρασε. Είμαστε εδώ και έναν μήνα σε σχέση κάτι που μας κάνει ευτυχισμένους και τους δύο».

ΠΗΓΗ protothema.gr

Η κοινή τους φωτογραφία που δημοσίευσαν στα κοινωνικά δίκτυα

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Spotlight