ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

/

Ρεάλ Μαδρίτης: Υπόκλιση στο "αντίο" του Ινιέστα

Κοινοποίηση
Tweet

Τέλος εποχής

Ο ποδοσφαιρικός πολιτισμός σε όλο του το μεγαλείο. Η μεγαλύτερη αντίπαλος της Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης, εξέδωσε ανακοίνωση για την απόσυρση του Αντρές Ινιέστα από την ενεργό δράση στα 40 του.

Η Βασίλισσα εξέφρασε την αναγνώριση και τον θαυμασμό της για τα όσα πέτυχε στην καριέρα του πρώην χαφ της εθνικής Ισπανίας και των Μπλαουγκράνα, χαρακτηρίζοντάς τον μάλιστα ως "έναν από τους μεγάλους θρύλους του ισπανικού και του παγκόσμιου ποδοσφαίρου".

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ρεάλ Μαδρίτης:
"Μετά την ανακοίνωση του Αντρές Ινιέστα ότι θα αποσυρθεί από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, η Ρεάλ Μαδρίτης, ο πρόεδρός της και το Διοικητικό της Συμβούλιο επιθυμούν να εκφράσουν την αναγνώριση, τον θαυμασμό και την αγάπη τους για έναν από τους μεγάλους θρύλους του ισπανικού και του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

Ο Αντρές Ινιέστα έχει συμβάλει στο μεγαλείο του αθλήματος με το ποδόσφαιρο και τις αξίες του, πέρα από τους πολυάριθμους τίτλους που έχει κατακτήσει κατά τη διάρκεια της καριέρας του.

Το εμβληματικό του γκολ στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2010 στη Νότια Αφρική θα μείνει για πάντα στη μνήμη όλων των Ισπανών φιλάθλων.

Η Ρεάλ Μαδρίτης εύχεται στον ίδιο και σε ολόκληρη την οικογένειά του καλή τύχη σε αυτό το νέο στάδιο της ζωής του".

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Sports