ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Γιώργος Αθανασόπουλος: Στηρίζει Δούκα για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ

Κοινοποίηση
Tweet

Δημόσια δήλωση στήριξης από τον υποψήφιο βουλευτή και πρώην Γραμματέα της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Αχαΐας

Τον Χάρη Δούκα στηρίζει ο υποψήφιος βουλευτής και πρώην Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Αχαΐας Γιώργος Αθανασόπουλος.

Οπως αναφέρει στη δημόσια δήλωση στήριξης στο πρόσωπο του Χάρη Δούκα:

"Τα μέλη κι οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ με τη συμμετοχή και την ψήφο τους στις 6 Οκτώβρη έδωσαν ξεκάθαρα μηνύματα  για την πορεία και το μέλλον του ΠΑΣΟΚ. Ταυτόχρονα έκριναν με δίκαιο και αδιαμφισβήτητο τρόπο τον νυν Πρόεδρο και τη λειτουργία της ηγετικής του ομάδας, σε Πανελλαδικό επίπεδο. 

      Όλοι μας οφείλουμε να αφουγκραστούμε τα μηνύματα αυτά και να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών των μελών και των φίλων μας.

     Η πολιτική είναι μια δυναμική διαδικασία, που οφείλει να λαμβάνει πάντοτε  υπόψη   την κριτική των πολιτών, να μην παραμένει προσκολλημένη σε συναισθηματισμούς και διαπροσωπικές ευαισθησίες, αλλά να προχωρά   και να  διασφαλίζει τους αναγκαίους όρους προοπτικής και μέλλοντος.

     Η απέλπιδα προσπάθεια που καταβάλει το σύστημα του Κυριάκου Μητσοτάκη και της κρατούσας Δεξιάς εναντίον του Χάρη Δούκα, είναι πρωτοφανής αλλά ταυτόχρονα προδίδει τους φόβους τους.

   Θέλουμε άλλη μια τετραετία  Κυριάκου Μητσοτάκη ή  προχωράμε μπροστά ενωμένοι και με βάσιμη προοπτική διακυβέρνησης με τον Χάρη Δούκα;

    Θέλουμε ένα κόμμα μικρό, κλειστό, φοβικό και άβουλο, έρμαιο των κάθε είδους τακτισμών και μηχανισμών ή προχωρούμε ξανά προς το μεγάλο ΠΑΣΟΚ, γεγονός που αδιαμφισβήτητα διασφαλίζει η εκλογή του Χάρη Δούκα;

     Σε αυτά τα σοβαρά θέματα οφείλουμε να απαντήσουμε με παρρησία  και ευθύτητα την επόμενη Κυριακή !

Ψήφο λοιπόν στο Χάρη Δούκα για την επαναφορά της ελπίδας και της προοπτικής !!!"

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις