ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Φάμελλος κατέθεσε επίσημα υποψηφιότητα με 117 υπογραφές

Κοινοποίηση
Tweet

Η δήλωσή του

«Η υποψηφιότητά μου, αλλά και υποβολή της σήμερα, αποδεικνύει ότι μπορεί να υπάρχει ενότητα στον ΣΥΡΙΖΑ» αναφέρει μεταξύ άλλων σε δήλωσή του ο Σωκράτης Φάμελλος.
 
Την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε πριν από λίγο ο Σωκράτης Φάμελλος.

Στην δήλωσή του αναφέρει χαρακτηριστικά πως:«Σύμφωνα με τις αποφάσεις των Οργάνων του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική συμμαχία και τις καταστατικές μας προβλέψεις, κατέθεσα τον πλήρη φάκελο της υποψηφιότητάς μου για τη θέση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία. Η υποψηφιότητά μου έχει την έγκριση από 117 συντρόφους και συντρόφισσες μέλη της Κεντρικής Επιτροπής, τους οποίους θέλω να ευχαριστήσω όλους και όλες θερμά. Όλες οι υπογραφές θεωρούνται ίδιας σημασίας, αξίας και βαρύτητας.

»Η υποψηφιότητά μου έχει τη δυνατότητα να στηριχθεί και από πολλούς περισσότερους συντρόφους και συντρόφισσες και κυρίως από την κομματική βάση του ΣΥΡΙΖΑ» αναφέρει ο Σωκράτης Φάμελλος.

Συνέχισε δε, λέγοντας πως «η επόμενη μέρα του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να είναι ενωτική και η υποψηφιότητά μου, αλλά και υποβολή της σήμερα, αποδεικνύει ότι μπορεί να υπάρχει ενότητα. Είναι και μία απάντηση στην τοξικότητα, στις αντιθέσεις και στις επιθέσεις που δέχεται το κόμμα μας τις τελευταίες μέρες. Πρέπει μαζί να ξαναχτίσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ και πρέπει να εγγυηθούμε όλες και όλοι μαζί την ενότητα.

Καλούμε σε έναν πλούσιο προσυνεδριακό διάλογο. Σε μία συζήτηση, η οποία θα ξαναζωντανέψει τις Οργανώσεις μας. Δεν είναι το διακύβευμα η θέση του προέδρου. Το διακύβευμα είναι η ύπαρξη του ΣΥΡΙΖΑ. Και η υποψηφιότητά μου είναι μια εγγύηση ότι θα υπάρχει η επόμενη μέρα του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι δημοκρατικός, θα είναι δυναμικός, θα είναι αξιόπιστος και θα είναι σοβαρός. Καλώ όλους τους συντρόφους και τις συντρόφισσες να συμμετέχουν σε αυτή την προσυνεδριακή διαδικασία. Καλώ όλους και όλες να εξασφαλίσουμε ότι θα υπάρχει μία καλύτερη μέρα για όλη την Ελλάδα και γι’ αυτό η πρόταση μου απευθύνεται σε όλους τους πολίτες της χώρας. Σας ευχαριστώ πολύ»

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις