ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Πάτρα: Ολοκληρώνεται το ArtWalk9 με περιπατητική ξενάγηση στις τοιχογραφίες που έχουν φιλοτεχνηθεί

Κοινοποίηση
Tweet

Την Κυριακή 13 Οκτωβρίου, στις 10:30 το πρωί, με αφετηρία της υπέροχης εικαστικής βόλτας την πλατεία Φιλικών στα Ταμπάχανα

Το 9o Διεθνές Street Art Φεστιβάλ Πάτρας - ArtWalk 9 ολοκληρώνεται και η Art in Progress προσκαλεί το φιλότεχνο κοινό στο «πραγματικό» Art WALK, την μεγάλη περιπατητική ξενάγηση στις τοιχογραφίες της πόλης!

Στους δρόμους της πόλης της Πάτρας λοιπόν, θα έχουμε την ευκαιρία να γνωριστούμε και να σας ξανασυστήσουμε την πόλη μέσα από μια διαφορετική ματιά, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Θα ανακαλύψουμε κρυμμένους θησαυρούς, θα δούμε σύγχρονα έργα τέχνης και θα γνωρίσουμε μέσα από το έργο τους, καλλιτέχνες του δρόμου διεθνούς εμβέλειας.

Θα σας φιλοξενήσουμε στο μεγαλύτερο υπαίθριο μουσείο ολόκληρης της χώρας, θα σας μυήσουμε στο όραμά μας και θα χαρούμε να ακούσουμε την γνώμη σας ή καινοτόμες ιδέες για την ακόμα καλύτερη αξιοποίηση των τοιχογραφιών προς όφελος της πόλης και των πολιτών.

Το υπαίθριο μουσείο τοιχογραφιών της Πάτρας μεγαλώνει χρόνο με τον χρόνο και είναι πια σημείο αναφοράς εντός και εκτός Ελλάδας!

Θα επισκεφθούμε μέρος από τις 72 τοιχογραφίες που έχει υλοποιήσει η Art in Progress τα τελευταία 9 χρόνια στην πόλη. Μία συναρπαστική εμπειρία περιήγησης στην πόλη και ξενάγησης μέσα από διαφορετικές καλλιτεχνικές προσεγγίσεις και τεχνικές που προσδίδουν θετική ενέργεια στον αστικό ιστό.

Με τον κατάλληλο εξοπλισμό, άνετα παπούτσια, ποδήλατα, πατίνια, καρότσια, καλή διάθεση και το κεφάλι ψηλά, θα σας ταξιδέψουμε στον κόσμο μιας όμορφης, διαφορετικής Πάτρας.

Έτσι, δίνουμε όλοι μαζί ραντεβού, την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2024, στις 10:30 το πρωί, ώστε να ξεκινήσουμε την υπέροχη βόλτα μας!

Η αφετηρία της ξενάγησης θα είναι στις 10:30 π.μ. την Κυριακή 13-10 στην οδό Π.Π. Γερμανού, στο ύψος της Πλατείας Φιλικών (πρώην Πλατεία Ταμπάχανα).

Ενδιάμεσος σταθμός όπου μπορείτε να μας συναντήσετε είναι στις 11:15 π.μ. στην Πλατεία Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος (Λεωφ. Γεωργ. Παπανδρέου και Καλαβρύτων).

Η βόλτα ολοκληρώνεται περίπου στις 12:30 με 13:00 στην οδό Βενιζέλου στο ύψος της οδού Αγ. Σαράντα.

Διάρκεια: Ο συνολικός χρόνος περπατήματος θα είναι περίπου 39 λεπτά (2,9 χλμ.).

Αφετηρία: Πλατεία Φιλικών (πρώην Πλατεία Ταμπάχανα), https://maps.app.goo.gl/TPdj9GkGCrX5EJsd7.

Ενδιάμεσος σταθμός: Πλατεία Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος, https://maps.app.goo.gl/qTQDfUq221HsKyxKA.

Θα κλείσουμε την αυλαία με χαμόγελα και σκέψεις για το ArtWalk 10!

Σας περιμένουμε όλους, καταλήγει η ανακοίνωση των διοργανωτών.

Εκ των υποστηρικτών επικοινωνίας του ArtWalk είναι & το thebest.gr.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Culture