ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

/

Νεκρός ανασύρθηκε από την πισίνα του σπιτιού του στη Γλυφάδα ο Τζορτζ Μπάλντοκ του Παναθηναϊκού - Σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο

Κοινοποίηση
Tweet

Τον Μπάλντοκ αναζητούσε η σύζυγός του

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ του Παναθηναϊκού βρέθηκε νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του στην Ελλάδα, προκαλώντας απίστευτο σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

 Παρότι διεθνής με την Εθνική Ελλάδας, ο Τζορτζ Μπάλντοκ δεν ήταν στην αποστολή για το Αγγλία – Ελλάδα στο Nations League και φαίνεται ότι πνίγηκε στην πισίνα του.

 Τον Μπάλντοκ αναζητούσε η σύζυγός του, που μένει στην Αγγλία μαζί με το παιδί του, αλλά δεν κατάφερε να τον βρει και άρχισε να ανησυχεί.

Τότε κάλεσε τον σπιτονοικοκύρη, ο οποίος και τον εντόπισε νεκρό στην πισίνα του σπιτιού “παγώνοντας” την οικογένειά του, αλλά και ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα κινητή ιατρική μονάδα του ΕΚΑΒ, αλλά ήταν ήδη αργά.

Γεννημένος στην Αγγλία, ο Τζορτζ Μπάλντοκ είχε μεγάλη καριέρα στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, με την οποία αγωνίστηκε και στην Premier League, πριν πάρει μετεγγραφή φέτος το καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό, για να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα, με την οποία έγινε και διεθνής στην Εθνική, εξαιτίας της Ελληνίδας γιαγιάς του.

Ποιος ήταν ο Τζορτζ Μπάλντοκ
Ήταν εν ενεργεία μέλος της Εθνικής Ελλάδος. O Μπάλντοκ είχε γεννηθεί στο Μπάκιγχαμ της Αγγλίας στις 9 Μαρτίου 1993 και είχε ελληνικές ρίζες από την πλευρά του πατέρα του.

 Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα είχε κάνει στην Μίλτον Κέιν Ντονς, ομάδα με την οποία έκανε το επίσημο ντεμπούτο του τον Μάιο του 2010 σε παιχνίδι κόντρα στην Μπράιτον.

Με τη φανέλα της Μίλτον Κέιν Ντονς κατέγραψε 107 συμμετοχές και δύο γκολ. Εως το 2017, αγωνίστηκε, μέσω δανεισμού, στις αγγλικές ομάδες Νόρθαμπτον, Τάμγουορθ, Οξφορντ Γιουνάιτεντ και στην ισλανδική Βεστμανέγια.

 Το 2017 πήρε μεταγραφή για την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με την οποία κατέγραψε 219 συμμετοχές (τις 83 από αυτές στην Πρέμιερ Λιγκ) και πέτυχε 6 γκολ.
Στο ενεργητικό του είχε συμμετοχή στον ημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας το 2023 και δύο προβιβασμούς από την Championship στην Premier League.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Sports