ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ο 16χρονος που έπεσε θύμα τροχαίου με εγκατάλειψη περιγράφει τον εφιάλτη στα Αραχωβίτικα

Κοινοποίηση
Tweet

Ο νεαρός μαθητής εξακολουθεί να βρίσκεται τραυματισμένος σε σοκ

Ένα ψηλό παιδί, μόλις 16 ετών, με αγάπη για το σχολείο του και τον αθλητισμό. Αυτός είναι ο Σωτήρης που έπεσε θύμα τροχαίου ατυχήματος το βράδυ της Κυριακής στον δρόμο που συνδέει τα Αραχωβίτικα με τον Άγιο Βασίλειο.

Ο 16χρονος περιγράφει πως συνέβη το ατύχημα: «Επέστρεφα από το σπίτι ενός φίλου μου και περπατούσα στην άκρη του δρόμου, πάνω στην λευκή γραμμή.

Δεν έχει πεζοδρόμιο όμως τα αυτοκίνητα έχουν χώρο να κινηθούν. Ξαφνικά νιώθω ένα χτύπημα στο αριστερό μου χέρι και βρέθηκα μέσα στο διπλανό χωράφι. Ούρλιαζα από τον πόνο καθώς το όχημα εκινείτο με μεγάλη ταχύτητα και με χτύπησε με τον καθρέφτη του. Αιμορραγούσα στο χέρι και το πόδι, κατάφερα να σηκωθώ με μεγάλη δυσκολία, βγήκα στον δρόμο, άρχισα να καλώ σε βοήθεια.
Μπροστά μου, σε απόσταση 100 μέτρων είχε σταματήσει το γκρι αυτοκίνητο που με χτύπησε. Ο οδηγός είχε βγει έξω, με κοίταξε, ξαναμπήκε μέσα στο αυτοκίνητο και εξαφανίσθηκε. Φώναζα να με βοηθήσουν, πέρασαν κάποια αυτοκίνητα και δύο μηχανάκια, κανείς δεν σταμάτησε. Κατάφερα να ειδοποιήσω τον πατέρα μου».

Ο νεαρός μεταφέρθηκε στα εξωτερικά ιατρεία του Νοσοκομείου όπου οι γιατροί του έκαναν ράμματα και του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες. Ακόμη και σήμερα κουτσαίνει ενώ περπατά, έχει τραύματα στο χέρι, αμυχές στα πόδια και έχει υποστεί σοκ.

Ο πατέρας του Σταύρος Πέττας δήλωσε πως αν το όχημα βρισκόταν λίγα εκατοστά πιο δεξιά θα είχε χτυπήσει πολύ άσχημα τον γιο του: «Δεν μπορώ να κατανοήσω την συμπεριφορά του οδηγού.
Σταμάτησε, κατέβηκε, είδε το παιδί μου με αίματα και έφυγε! Δυστυχώς ο Σωτήρης δεν κατάφερε να δει την πινακίδα του οχήματος. Προσπαθούμε να εντοπίσουμε τον οδηγό μέσω καμερών που έχουν τα καταστήματα που βρίσκονται στην διαδρομή από Άγιο Βασίλειο μέχρι Ρίο».
Συγκλονισμένη και η μητέρα του παιδιού. Στην θέα και μόνο των τραυμάτων του αλλά και στην σκέψη ότι θα μπορούσε να ‘ναι πολύ χειρότερα, ξεσπά και ζητά να βρεθεί ο δράστης για να τιμωρηθεί. Η τοπική Αστυνομία ειδοποιήθηκε από την πρώτη στιγμή του συμβάντος, έκανε έρευνα αλλά δεν μπόρεσε να εντοπίσει το όχημα που προκάλεσε το τροχαίο και τον οδηγό που εγκατέλειψε το θύμα του.

*Εφημερίδα "Γνώμη"

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις