ΣΤΙΒΟΣ

/

Γιώργος Παπανδρεόπουλος στο thebest.gr: "Οι συμμετοχές δείχνουν πόσο σημαντικός είναι ο Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος για την Πάτρα"

Βασίλης Τσελίκης
billtselikis10@gmail.com
Κοινοποίηση
Tweet

Ο προπονητής του Κούρου μας μίλησε για τη συμμετοχή των καλύτερων αθλητών στο μεγάλο γεγονός της πόλης, ενώ ευχήθηκε στους συμμετέχοντες να απολαύσουν τον αγώνα

Στο thebest.gr μίλησε δύο μέρες πριν το μεγάλο αθλητικό γεγονός, ο διευθυντής του 3ου Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Πάτρας "Φάνης Τσιμιγκάτος".

Ο Γιώργος Παπανδρεόπουλος τόνισε ότι οι συμμετοχές δείχουν την αγάπη του κόσμου για τον 3ο Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Πάτρας.

Αναλυτικά όσα είπε ο διευθυντής του Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Πάτρας:

1) Πόσο σημαντικό είναι ότι ο κόσμος της Πάτρας "αγκαλιάζει" αυτό το μεγάλο γεγονός;

"Είναι πάρα πολύ σημαντικό, έχουμε πάνω από 5.100 εγγραφές και αναμένονται να φτάσουν τις 5.500. Μόνο από τις συμμετοχές φαίνεται πόσο αγαπά ο κόσμος της πόλης μας αυτό το αθλητικό γεγονός".

2) Πόσο τιμά τον 3ο Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Πάτρας "Φάνης Τσιμιγκάτος" αλλά και την Πάτρα, η συμμετοχή των καλύτερων αθλητών;

"Είναι τιμή για εμάς, να αγωνιστούν στο 5αρι και τον Ημιμαραθώνιο αθλητές τέτοιου επιπέδου. Διοργανώνονται στην Ελλάδα πάνω από 20 αγώνες δρόμου και προτίμησαν εμάς. Αυτό από μόνο του αποτελεί μεγάλη τιμή".

3) Μια ευχή για τους αθλητές και τις αθλήτριες που θα συμμετάσχουν στον 3ο Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Πάτρας;

"Εύχομαι να περάσουμε ωραία, να χαρούν τον αγώνα όσοι τερματίσουν και όσοι όχι. Αυτό είναι το σημαντικό να είναι χαρούμενοι όλοι όσοι λάβουν μέρος σε αυτή τη μεγάλη αθλητική εκδήλωση της πόλης μας. Στο τέλος μετράει πάντα η προσπάθεια".

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Sports