STYLE

/

«It’s Always Burberry Weather» διαλαλούν Ολίβια Κόλμαν και Κάρα Ντελεβίν με αξεπέραστο βρετανικό outwear

Μπακοπούλου Άντυ
andy_bak@hotmail.com
Κοινοποίηση
Tweet

Με ίνδαλμα τη βασίλισσα Ελισάβετ στην εξοχή, κυκλοφόρησε η νέα Burberry καμπάνια

Ο εμβληματικός οίκος Burberry επιτέλους επιστρέφει στα κλασικά του hits παραμερίζοντας τους… πειραματισμούς.

Η καινούρια καμπάνια εστιάζει στα παραδοσιακά πανωφόρια της λονδρέζικης καθημερινότητας αλλά και στα αγαπημένα looks της βασίλισσας Ελισάβετ στο κάστρο  Μπαλμόραλ. Το καπιτονέ τζάκετ, η καμπαρντίνα, τα μπουφάν Harringhton, Puffer, Αviator, Duffle επανασχεδιάστηκαν για να υπερασπιστούν την αίγλη και τη δημοτικότητά τους. Μιλάμε για πολυπόθητα «must have» που δεν χάνουν τη λάμψη τους με το πέρασμα του χρόνου.

Το σλόγκαν είναι «It’s Always Burberry Weather» και αναφέρεται στα απαραίτητα εφόδια του απρόβλεπτου καιρού στην Αγγλία.  Το ιστορικό label Burberry επενδύει άλλωστε στην ειδικότητα του ιδανικού outwear από το 1856 με σήμα κατατεθέν το μοτίβο του καρό.

Με τωρινό creative director τον Βρετανό Daniel Lee, το διάσημο brand τιμάει την κληρονομιά του. To όνομα της 50χρονης εξαιρετικής ηθοποιού Ολίβια Κόλμαν- που κατέκτησε Οσκαρ για την «Ευνοούμενη» του Γιώργου Λάνθιμου- ξεχωρίζει ανάμεσα στους νέους ambassadors. Tη βλέπουμε με το iconic καπιτονέ πανωφόρι στον super trendy τόνο του λαδί και σκηνικό την ύπαιθρο. Το ρούχο αυτό, στο συνδυασμό νάιλον με κοτλέ, προβάλλεται ως διαχρονικό σύμβολο στην ένδυση της βρετανικής εξοχής και θυμίζει σκηνές από την πολυβραβευμένη σειρά «Το Στέμμα» όπου η Κόλμαν υποδύθηκε τη βασίλισσα.

Στην καμπάνια βλέπουμε ακόμα το γνωστό μοντέλο Κάρα Ντελεβίν, τον ηθοποιό Μπάρι Κεόγκαν, την ηθοποιό Ζανγκ Ζινγκί, το μουσικό Little Simz και τους ποδοσφαιριστές Κόουλ Πάλμερ και Εμπερέκι Εζέ.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Best View