SPOTLIGHT

/

Απολαυστικός ο Τάκης Ζαχαράτος στην εκπομπή του Γρ. Αρναούτογλου - Λύγισε όταν αναφέρθηκε στην Μαρινέλλα

Κοινοποίηση
Tweet

Στις 18-10 κάνει πρεμιέρα στο ανακαινισμένο Embassy στο Κολωνάκι το ολοκαίνουριο σώου του με τίτλο "Sweet Dreams... από κοντά"

Ο Πατρινός μίμος, σώουμαν, ερμηνευτής και ηθοποιός Τάκης Ζαχαράτος, που έχει συμπληρώσει 36 χρόνια στο χώρο, βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης 9/10/2024 καλεσμένος στην βραδινή εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου “The 2Night Show” του ΑΝΤ1, και άφησε εξαιρετικές όπως πάντα εντυπώσεις.

Ο Τάκης Ζαχαράτος που στις 18 Οκτωβρίου 2024 κάνει πρεμιέρα με τη νέα του παράσταση – σώου με τίτλο "SWEET DREAMS... από κοντά!" στο ανακαινισμένο "Embassy Theater" στην οδό Πατριάρχου Ιωακείμ στο Κολωνάκι στην Αθήνα, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και για την κατάσταση της μεγάλης τραγουδίστριας Μαρινέλλας, μετά το περιστατικό της κατάρρευσης της λόγω εγκεφαλικού επεισοδίου στο Ηρώδειο στις 25-9.

Ο Τάκης Ζαχαράτος που θεωρεί όπως είπε την Μαρινέλλα οικογένεια του, και εκείνη το ίδιο, εξομολογήθηκε τα εξής:

«Eπειδή είναι οι στιγμές πολύ ιδιαίτερες, νομίζω ότι αυτό που πρέπει σε αυτές τις περιπτώσεις είναι η σιωπή, ο σεβασμός και η προσευχή. Άλλη στιγμή θα τα πούμε. Να γίνει καλά, να σηκωθεί ο αετός περήφανα όπως της αξίζει και θα είμαστε εδώ να τα πούμε με χαρά και με αγάπη όπως πάντα».

«Τότε με την μητέρα μου ήταν μια παρόμοια κατάσταση και νομίζω ότι αυτές οι περιπτώσεις σε μαθαίνουν να ανακαλύπτεις πράγματα. Δηλαδή, το μάθημα είναι ότι ξεπερνάς τα όρια σου και έχεις κι άλλη δύναμη μέσα σου. Κουβαλάς και άλλο καύσιμο που δεν το έχεις υπολογίσει. Λες, “το ρεζερβουάρ μου αυτό είναι”. Έλα όμως που δεν είναι και έχει κι άλλο. Αυτό είναι και το καλό μέσα στο δύσκολο αυτό κομμάτι. Ότι ανακαλύπτεις ότι έχεις κι άλλη δύναμη κι άλλο κουράγιο.

Πάντα και η πιο δύσκολη ιστορία έχει ένα δώρο, αρκεί να το παρατηρήσεις και να το κοιτάξεις από αυτή την πλευρά. Με τα χρόνια έμαθα να δημιουργώ ασφάλεια για τον εαυτό μου. Να είμαι δηλαδή σε μια δουλειά που θα νιώθω ασφάλεια. Ότι οι άνθρωποι ξέρουν τη δουλειά τους, με αγαπούν, τους αγαπώ, περνάμε ωραία και το πολύ βασικό είναι να δημιουργείται ένα ωραίο κλίμα».

Ο Τάκης Ζαχαράτος δεν έκρυψε και τη συναισθηματική του φόρτιση στη διάρκεια της εκπομπής.

Ο Τάκης Ζαχαράτος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ρωτήθηκε και μίλησε και για την προσωπική του ζωή και είπε πως η αγάπη του κόσμου σε αυτόν τον καλύπτει σε μεγάλο βαθμό ενώ δεν έκρυψε πως απολαμβάνει και τη μοναχικότητα του όταν είναι στο σπίτι.

"Δεν φοβάμαι τη δέσμευση απλά υπήρχαν θέματα μέσα μου που μπλόκαραν την ελευθερία μου στο να αφεθώ, τα οποία τα έχω ξεπεράσει", ανέφερε.

Τέλος ανέφερε πως στο καινούριο του σώου έχει συμπεριλάβει και νέα πρόσωπα που μιμείται και σατιρίζει όπως την Μαρίνα Σάττι ενώ ακόμα ανέφερε πως θα ήθελε πολύ να κάνει στο μέλλον και την πολιτικό Θεοδώρα Τζάκρη του ΣΥΡΙΖΑ. Του κάνει πολύ κλικ να την μιμηθεί, όπως είπε προσθέτοντας πως την φαντάζεται και σε ένα πρωινό τηλεοπτικό πρόγραμμα!

Για το βίντεο από την εμφάνιση του Τάκη Ζαχαράτου δείτε εδώ.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Spotlight