STYLE

/

New York City Ballet Gala: Μπρουκ Σιλντς και Σάρα Τζέσικα Πάρκερ ζάλισαν τα φλας

Μπακοπούλου Άντυ
andy_bak@hotmail.com
Κοινοποίηση
Tweet

Η μια διάλεξε vintage φόρεμα της μητέρας της και η άλλη ασημένιο Oscar de la Renta dress

Δεν «τρελαθήκαμε» με το red carpet του καθιερωμένου Ballet Gala στη Νέα Υόρκη.

Μονάχα οι Αμερικανίδες stars Μπρουκ Σιλντς και Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, συνομήλικες, στα 59 τους χρόνια, έκαναν τη διαφορά.

Η Μπρουκ έδωσε το παρών με ένα παλιό, βραδινό φόρεμα της αείμνηστης μητέρας της Τέρι. Σε φίνο, κρεμ τόνο, ήταν σε αμπίρ πατρόν, με seventies μανίκια και κλος φούστα. Ολο το επάνω μέρος ήταν κεντημένο με μεγάλες πέρλες, αποπνέοντας vintage χάρη. Είχε φορεθεί μάλιστα σε συνάντηση της μαμάς της Μπρουκ με τη βασίλισσα Ελισάβετ. Η διάσημη ηθοποιός, μοντέλο και επικεφαλής της οργάνωσης Beginning is Now, που στηρίζει γυναίκες 40+, πέτυχε με αυτή την επιλογή ένα από τα καλύτερα looks της

Μας καλεί να αξιοποιήσουμε κι εμείς παλιά ρούχα με συναισθηματική αξία. Η ίδια μνημονεύει έτσι τη μητέρα και μάνατζέρ της παρά την πολύκροτη προβληματική τους σχέση ενώ τονίζει ότι συχνά δανείζει δικά της φορέματα στις κόρες της.  

Η Σάρα Τζέσικα εκπροσώπησε ακόμα μια φορά τον αγαπημένο της οίκο Oscar de la Renta. Το style παρέπεμπε ξεκάθαρα στην τηλεοπτική Carrie, καταλήγοντας σε κοριτσίστικη full skirt. Hταν ένα έξωμο, μεταλιζέ φόρεμα που σχημάτιζε λουλούδια μέσα σε layers από τούλι. Στον ίδιο ασημί τόνο ήταν τα λιτά πέδιλα, το σουρωτό τσαντάκι και η glitter σκιά της star. Τα μαλλιά της ήταν χτενισμένα σε pony tail.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Best View