ART

/

«Χαμός» με το «Nobody Wants This», έρωτας χειροπιαστός και φωνή των millenials women

Μπακοπούλου Άντυ
andy_bak@hotmail.com
Κοινοποίηση
Tweet

Διαδέχεται το λατρεμένο «Οne Day» στο Netflix, όμως οι αταίριαστοι εραστές είναι μεγαλύτερης ηλικίας

Η πιο πολυσυζητημένη σειρά του Netflix στην κατηγορία των ρομαντικών κομεντί, είναι αυτή τη στιγμή το «Nobody Wants This».

Απανωτά είναι τα διεθνή δημοσιεύματα για τον καινούριο μοντέλο των σχέσεων που αναδεικνύει, ενώ το ώριμο πρωταγωνιστικό ζευγάρι Κρίστεν Μπελ και Ανταμ Μπροντι δεν προλαβαίνει τις συνεντεύξεις και τις φωτογραφίσεις. «Σκίζει» σε απήχηση η περίφημη σκηνή του φιλιού τους – the first great kiss, κατά τους Αμερικανούς. Πολλά έχουν επίσης γραφτεί για τη μοναδική τους «χημεία». Οι χαρακτήρες εκπροσωπούν το σήμερα όπως είναι πραγματικά και δείχνουν πολύ αληθινοί.

 Η διαφορά της προσέγγισης φαίνεται π.χ. όταν η κεντρική ηρωίδα κάνει ένα μακρύ μονόλογο, που παραδοσιακά δεν αντέχουν οι άνδρες. Ρωτάει λοιπόν αν είναι το πιο μη ελκυστικό πράγμα που του έχει συμβεί. Όμως παίρνει την απάντηση: «No, the most attractive. I want this. I want all of this».

 Παρακολουθούμε την ερωτική ιστορία του γοητευτικού Εβραίου ραβίνου Νόα και της podcast host Τζόαν. Όπως αναφέρει η δημιουργός της σειράς Erin Foster, η οποία εμπνεύστηκε από το δικό της love story με τον άντρα της, «αισθανόμουν πάντα ως συγγραφέας πως δεν ήθελα να ακολουθήσω τα συμβατικά πρότυπα. Δεν ήθελα «στημένα» προβλήματα που δεν συναντάμε γύρω μας αλλά μια αληθινή σχέση».

 Η αγάπη στην ολοκληρωτική της έννοια μπορεί να μεταλλάσσεται όσο περνούν τα χρόνια. Οι άνθρωποι έχουν διαφορετικά βιώματα, ανάγκες και συμπεριφορές, στις υγιείς, ρεαλιστικές επαφές.

Ανταμ Μπρόντι και Κρίστεν Μπελ στην επίσημη πρεμιέρα της σειράς στο Λος Αντζελες

H Κρίστεν Μπελ δήλωσε πως όταν διάβασε το σενάριο θεώρησε πως ήταν ότι πιο πνευματώδες, φρέσκο και αιχμηρό σε rom-com. Της άρεσε που οι ήρωες δεν ήταν πια 22 ετών. Και ήξερε από την αρχή πως ο ρόλος του ραβίνου ήταν «κομμένος και ραμμένος» για τον Ανταμ Μπρόντι.

Ο τελευταίος λόγω της σειράς έχει εξελιχθεί μάλιστα σε sex symbol στα 44 χρόνια του ενώ ήτσν μάλλον στα... αζήτητα. Παλιότερα έπαιζε στην «Οικογένεια Γγκίλμορ» ενώ  στην πραγματική ζωή παντρεύτηκε την πρωταγωνίστρια του «Gossip Girl» Λέιτον Μίστερ (Μπλερ).

Προβάλλονται 10 επεισόδια με αφετηρία το δείπνο της πρώτης συνάντησης και σιγά σιγά η αγάπη των Νόα και Τζόαν εξελίσσεται παρά τα εμπόδια και τις διαφορές τους. Εκείνη είναι γεμάτη ανασφάλειες και εκείνος είναι expert στα πειράγματα με τα οποία … «κοκκινίζεις». Όλα τα γυρίσματα έγιναν στο Λος Αντζελες με έμφαση στη νέα εποχή του dating.  

Το τραγούδι «See Her Out (That’s Just Life)» που ακούγεται στις πιο hot σκηνές κάνει θραύση στο διαδίκτυο. Ταυτόχρονα είναι πολλές οι αναλύσεις για τη σημασία της συγκεκριμένης παραγωγής στην tv. Προκαλεί δηλαδή το ενδιαφέρον όπως το συγκινητικό «One Day» αλλά τα γεγονότα είναι πιο χειροπιαστά, αντικατοπτρίζοντας όσα αντιμετωπίζουν συχνά οι μεγαλύτερες millennials women. Γυναίκες που έχουν παρόμοιες εμπειρίες και διαδρομές και αποζητούν συμμάχους σε ζητήματα καρδιάς.  

Ειδήσεις Τώρα

New York City Ballet Gala: Μπρουκ Σιλντς και Σάρα Τζέσικα Πάρκερ ζάλισαν τα φλας

Σε Harlem Dandy style το επόμενο Met Gala, στους οικοδεσπότες ο ΛεΜπρον Τζέιμς

Όχι μόνο «Κραυγή», τεράστια ρετροσπεκτίβα του Έντβαρντ Μουνκ στο Palazzo Reale του Μιλάνου

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Best View