SPOTLIGHT

/

Αλ Πατσίνο: «Τα παιδιά μου είναι ευλογία»

Κοινοποίηση
Tweet

Έχει αποκτήσει 4 παιδιά, την Τζούλι Μαρί με την καθηγήτρια υποκριτικής Ζαν Τάραντ, τα δίδυμα Άντον και Ολίβια με την ηθοποιό Μπέβερλι Ντ' Άντζελο & τον Ρόμαν 16 μηνών με την παραγωγό Νουρ Αλφαλάχ

Θρύλος του Αμερικανικού κινηματογράφου, ο 84χρονος σήμερα Αλ Πατσίνο (Al Pacino) έχει αφήσει ανεξίτηλη τη σφραγίδα του στη βιομηχανία του θεάματος ερμηνεύοντας εμβληματικούς ρόλους όπως ο Michael Corleone στον «Νονό» το 1972, ταινία που τον έκανε σταρ και ο Tony Montana στο «Scarface – Ο Σημαδεμένος» το 1983.

Το βραβείο Όσκαρ α’ ανδρικού ρόλου που δεν κατάφερε να πάρει στα 70ς, ο Πατσίνο έμελλε τελικά να το πάρει το 1993 με το ρόλο του στο «Άρωμα Γυναίκας» του Μάρτιν Μπρεστ όπου ήταν συγκινητικός.

Πάντως, σύμφωνα με την επικείμενη βιογραφία του με τίτλο «Sonny Boy», που κυκλοφορεί αυτές τις μέρες (από τις 15 Οκτωβρίου 2024) από τις εκδόσεις Penguin Press, ο πιο σημαντικός ρόλος του Πατσίνο είναι αυτός του πατέρα.

Έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά, την Τζούλι Μαρί με την καθηγήτρια υποκριτικής Ζαν Τάραντ (Jan Tarrant), τα δίδυμα Άντον και Ολίβια με την συνάδελφο του ηθοποιό Μπέβερλι Ντ' Άντζελο (Beverly D‘ Angelo) και τον Ρόμαν μόλις 16 μηνών με την παραγωγό Νουρ Αλφαλάχ (Noor Alfallah).

Το βιβλίο «Sonny Boy» το αναμένουν με ξεχωριστό ενδιαφέρον όχι μόνο οι πολλοί φαν του Αλ Πατσίνο ανά τον κόσμο αλλά και γενικότερα οι σινεφίλ.

Mε στοιχεία & από το ΑΠΕ

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Spotlight