SPOTLIGHT

/

Μπέσσυ Αργυράκη: Η γειτόνισσα του Τζορτζ Μπάλντοκ περιγράφει τις συγκλονιστικές στιγμές που έζησε

Κοινοποίηση
Tweet

"Είναι στον πάτο, δεν μπορούμε να τον βγάλουμε… Δυστυχώς, τέλος"

Η Μπέσσυ Αργυράκη μίλησε για τις δραματικές στιγμές που εκτυλίχθηκαν στην περιοχή όπου μένει, όταν έγινε αντιληπτός ο θάνατος του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Να διευκρινίσουμε ότι το διαμέρισμα όπου μένει η τραγουδίστρια βρίσκεται λίγα μέτρα δίπλα από το σπίτι που έχασε τη ζωή του ο ποδοσφαιριστής.

Μιλώντας στην εφημερίδα Espresso, η γειτόνισσα του Τζορτζ Μπάλντοκ, Μπέσσυ Αργυράκη αποκάλυψε πως γύρω στις 20:30 το βράδυ της Τετάρτης 9/10 υπήρξε μεγαλή αναστάτωση στη γειτονιά και κατάλαβε πως κάτι κακό έχει συμβεί.

"Είναι στον πάτο, δεν μπορούμε να τον βγάλουμε… Δυστυχώς, τέλος… Ήταν περίπου στις 20.30 όταν άκουσα φωνές από το διπλανό συγκρότημα κατοικιών. Άκουγα να φωνάζουν: Είναι στον πάτο! Πώς θα τον βγάλουμε; Δεν γίνεται! Ύστερα από λίγο υπήρξε μεγάλη φασαρία. Είχαν έρθει το ΕΚΑΒ, άνδρες της πυροσβεστικής και της αστυνομίας.

Ήμασταν σε κατάσταση σοκ με την οικογένειά μου. Στο τέλος άκουσα τις τραγικές λέξεις: Δεν ανταποκρίνεται ο οργανισμός του παλικαριού. Δυστυχώς, τέλος… Τρόμαξα τόσο πολύ που δεν μπορούσαμε να κοιμηθούμε όλη τη νύχτα από όσα είχαμε ακούσει από τους διασώστες".


 
 

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Spotlight