ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τήλος: Μήνυση κατά της δημάρχου για το επεισόδιο με γυναίκα κατά την αποβίβαση μεταναστών

Κοινοποίηση
Tweet

Τι συνέβη

Στην Εισαγγελία, για την υποβολή μήνυσης, προσέφυγε μια γυναίκα, κάτοικος Ρόδου, κατά της δημάρχου Τήλου Μαρίας Καμμά για το περιστατικό με την άφιξη μεταναστών στο λιμάνι του νησιού και την λεκτική αντιπαράθεση που ακολούθησε μεταξύ τους. 

Το συμβάν σημειώθηκε στις 4 Σεπτεμβρίου 2024 στο λιμάνι της Τήλου όπου η δήμαρχος Τήλου κατήγγειλε ότι μια γυναίκα ζήτησε «να τους πετάξουν στη θάλασσα»και άρχισε να τραβάει βίντεο.

 Η γυναίκα ζητά με τη μήνυση που κατέθεσε χθες (11.10.2024), την ποινική δίωξη και τιμωρία της δημάρχου για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμηση.

Οπως εκθέτει στην μήνυσή της, ενώ βρισκόταν με δύο φίλους της από την Γαλλία, είδε να καταφτάνει προς το λιμάνι το μεγάλο πλοίο της γραμμής, που εκτελούσε δρομολόγιο με προορισμό την Τήλο.

 Παρατήρησε τότε, να έρχεται ακριβώς από πίσω, ένα αρκετά μεγάλο σκάφος του Λιμενικού Σώματος. Τότε κατάλαβε ότι θα είχε γίνει κάτι αρκετά σοβαρό. Παρακολουθούσε, όπως λέει, με μεγάλο ενδιαφέρον για να δει τι ήταν αυτό που είχε συμβεί και έπρεπε το Λιμενικό να προσαράξει άμεσα.

Με το που προσάραξε το πλοίο, άρχισαν να αποβιβάζονται όλοι αυτοί οι άνθρωποι με τη βοήθεια των Ελλήνων λιμενικών, φορτωμένοι με τα πράγματά τους.

Ήταν ένα θέαμα, όπως λέει, που της προκάλεσε σοκ και τρομερή εντύπωση, όπως θα ήταν απολύτως λογικό να προκαλέσει σε κάθε θεατή, που δεν είχε ξαναδεί μια τόσο ιδιαίτερη στιγμή, όπως αυτή της αποβίβασης και μεταφοράς από το Λιμενικό των προσφύγων σε ασφαλές μέρος.

Διατείνεται δε ότι ενώ στεκόταν και έβλεπε σοκαρισμένη όλους αυτούς τους ανθρώπους που αποβιβάζονταν παρατήρησε ότι λίγα μέτρα πιο δίπλα από εκείνη, και σε απόσταση τριών – τεσσάρων περίπου μέτρων, στεκόταν μια γυναίκα, άγνωστη σε εκείνην.

Η μηνύτρια διατείνεται ότι ρώτησε την δήμαρχο, τι συνέβη και ποιοι ήταν όλοι αυτοί οι άνθρωποι.

Το θάρρος της αυτό και τον αυθορμητισμό με τον οποίο απευθύνθηκε φαίνεται, όπως ισχυρίζεται, πως για άγνωστους λόγους την «ερέθισαν» και γύρισε προς το μέρος της και της απάντησε με σκωπτικό ύφος, φανερά ενοχλημένη και θυμωμένη, «και συ γιατί ρωτάς;».

Η προσπάθεια της, όπως ισχυρίζεται, να κατευνάσει τα πνεύματα έπεσε στο κενό, αφού της απάντησε επιθετικά και εριστικά «και τι σε νοιάζει εσένα: Να τους πετάξουμε στη θάλασσα;».

Υποστηρίζει ότι της είπε ότι ήταν η δήμαρχος του νησιού και ξεκίνησε παράνομη βιντεοσκόπησή της και προκάλεσε με μονόλογο της απέδωσε λόγια που δεν είχε πει ποτέ και στη συνέχεια διέρρευσε το βίντεο.

Υπήρξαν δε αναρτήσεις της στα social media, συνεντεύξεις της στο διαδίκτυο και σε κανάλια.

Η Τουρκική Πρεσβεία είχε διαψεύσει ότι η μηνύτρια εργάζεται εκεί.

ΠΗΓΗ newsit.gr

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις