ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αγρίνιο: «Τη χτύπησε με τον καθρέφτη και την έριξε κάτω», λέει συγγενής της 13χρονης παρασύρθηκε από ΙΧ

Κοινοποίηση
Tweet

Στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών μεταφέρθηκε εσπευσμένα

Στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών μεταφέρθηκε εσπευσμένα, η 13χρονη που τραυματίστηκε, σε τροχαίο ατύχημα το οποίο σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου  στο χωριό Καινούριο στο Αγρίνιο.

Το τροχαίο συνέβη περίπου στις 10:20 το πρωί, στην εθνική οδό Αγρινίου – Θέρμου, η οποία διασχίζει το χωριό στο Αγρίνιο.

 Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ένα ΙΧ αυτοκίνητο που κινούνταν στο ρεύμα προς Αγρίνιο, χτύπησε και παρέσυρε τη 13χρονη, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει σοβαρά.

«Πήγε το παιδί να περάσει απέναντι στον δρόμο και μόλις έφτασε σχεδόν στο πεζοδρόμιο, μάλλον το αυτοκίνητο την παρέσυρε με τον καθρέφτη, με ταχύτητα και την πέταξε κάτω», περιγράφει  στενό συγγενικό πρόσωπο της 13χρονης.

 Στο σημείο έτρεξαν όσοι βρίσκονταν εκεί, προσπαθώντας να δώσουν τις πρώτες βοήθειες στο άτυχο κορίτσι, το οποίο βρισκόταν αιμόφυρτο στην άσφαλτο. Άμεσα την παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

«Οι οδηγοί αναπτύσσουν ταχύτητα» 
«Στο συγκεκριμένο σημείο υπάρχει μια μεγάλη ευθεία και πολλοί οδηγοί αναπτύσσουν ταχύτητα», εξηγεί  ο πρόεδρος του χωριού.

Σύμφωνα με πληροφορίες η άτυχη 13χρονη διασωληνώθηκε από τους γιατρούς του Νοσοκομείου Αγρινίου, οι οποίοι έκριναν απαραίτητη τη μεταφορά της στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων, στο νοσοκομείο του Ρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες, αμέσως μετά το ατύχημα η 13χρονη ανέκτησε τις αισθήσεις της, αν και ήταν σοβαρά τραυματισμένη στο κεφάλι.

Το άτυχο κορίτσι υποβάλλεται σε εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί η έκταση των τραυμάτων που φέρει στο κεφάλι, με την κατάστασή της να χαρακτηρίζεται από τους γιατρούς ως κρίσιμη, για την ώρα.           

ΠΗΓΗ newsit.gr
 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις