ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

/

Η Παναχαϊκή έχασε και από την Κηφισιά, 1-2 στο Παμπελοποννησιακό- ΒΙΝΤΕΟ

Κοινοποίηση
Tweet

Μόλις μία νίκη μετά από 4 αγωνιστικές

Νικηφόρο ήταν το πέρασμα της Κηφισιάς από το Παμπελοποννησιακό Στάδιο στάδιο επικρατώντας της Παναχαϊκής με 1-2, αποτέλεσμα το οποίο βοήθησε την ομάδα των Βορείων Προαστείων να βρεθεί μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας του Νοτίου Ομίλου 66o πρωτάθλημα Super League 2

Στο 10' ο Τετέι με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για την Κηφισιά, όμως η απάντηση της Παναχαϊκής ήταν σχετικά γρήγορη.

Στο 19' με όμορφη επίσης κεφαλιά του Τσάκνη οι γηπεδούχοι έφεραν το παιχνίδι στα ίσια ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Πριν βγει το ημίχρονο όμως η Κηφισιά πήρε ξανά το προβάδισμα με τον Σιμόν να πλασάρει από πλάγια θέση τον Στογιάνοβιτς για το 1-2 στο 43'.

Στο 50' η Παναχαϊκή είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Καραγιάννη, στο 59' η Κηφισιά είχε μεγάλες στιγμές με τους Μάναλη και Κυριόπουλο να μην νικάνε τον Στογιάνοβιτς, ενώ στο 71' ο γκολκίπερ της Παναχαϊκής είπε «όχι» και στον Τετέι με το 1-2 να παραμένει ως το φινάλε.

Παναχαϊκή (Τάτσης): Στογιάνοβιτς, Πανάγου (63′ Ζέκοφ), Λυμπεράκης, Σμαλής, Μπαξεβάνος (63′ Τραορέ), Καραγιάννης (75′ Μασούρας), Κοζορώνης, Ντε Τόμας, Νίλι (75′ Ρόβας), Τσάκνης, Πολέττο (75′ Ελευθεριάδης).

Κηφισιά (Λέτο): Νικοπολίδης, Σιμόν, Σιλά, Μποτία (67′ Σπίνος), Τετέι (72′ Πομπό), Παντελίδης (46′ Κυριόπουλος), Εμπό (67′ Σολόα), Σωτηράκος, Ντίας, Μάναλης (90+1′ Μιούλερ), Μαζουλουξής.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ανακοίνωση ΠΑΕ Παναχαϊκή: «Αναρωτιόμαστε έντονα μετά τον αγώνα της ομάδας μας με την Κηφισιά, τελικά τι είναι αυτό που άλλαξε στο ελληνικό ποδόσφαιρο; Μήπως αυτό το οποίο θέλουν κάποιοι είναι να μην προοδεύουν ομάδες με κόσμο που μπορούν να γεμίσουν τα γήπεδα; Μήπως δε θέλουν υγιείς προσπάθειες ιστορικών συλλόγων; Κύριοι, προφανώς εκλάβατε τη σιωπηρή διαμαρτυρία μας τις προηγούμενες εβδομάδες ως αδυναμία… Θα αλλάξουμε τακτική! Υ.Γ. Στα δύσκολα ή χάνεσαι ή ξαναγεννιέσαι… Η επιλογή είναι πάντα δική σου!».

Αποτελέσματα 4ης αγωνιστικής Νοτίου Ομίλου
Κυριακή 13/10

ΑΕΚ Β' - Καλαμάτα 2-2

Ηλιούπολη - Αστέρας Τρίπολης Β' 1-0

Χανιά - Παναργειακός 1-2

Παναχαϊκή - Κηφισιά 1-2

Δευτέρα 14/10

Πανιώνιος - Αιγάλεω (16:30)

Η βαθμολογία
1. Κηφισιά 10
2. Καλαμάτα 8
3. Πανιώνιος 7
4. Ηλιούπολη 7
5. Αιγάλεω 5
6. ΑΕΚ Β' 5
7. Παναργειακός 3
8. Παναχαϊκή 3
9. Αστέρας Aktor Β' 2
10. Χανιά 1

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Sports