SPOTLIGHT

/

Τατιάνα Μπλάτνικ για το διαζύγιό της με τον Νικόλαο: «Μια χιονοστιβάδα αλλαγών σε κοινή θέα»

Κοινοποίηση
Tweet

Δείτε βιντεο

Η Τατιάνα Μπλάτνικ μίλησε για πρώτη φορά για το διαζύγιό της από τον Νικόλαο Γλύξμπουργκ.

Έπειτα από 14 χρόνια γάμου, η Τατιάνα Μπλάτνικ και ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Νικόλαος, αποφάσισαν να βάλουν τέλος στον γάμο τους, με την εφετινή χρονιά να κρύβει πολλές αλλαγές και δύσκολες καταστάσεις για την ίδια.

Λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου έγινε γνωστό πως χάθηκαν τα ίχνη του θετού αδελφού της στο Μαλιμπού, με την ίδια να μιλάει για το πώς την επηρέασαν αυτές οι δύο καταστάσεις σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ΒΗΜΑGAZINO.

«Ήταν μια δύσκολη, μεταβατική χρονιά για μένα, γεμάτη στιγμές αβεβαιότητας και πόνου. Πιστεύω όμως ότι, συχνά, στις αντιξοότητες βρίσκουμε τη δύναμή μας. Οι προκλήσεις της ζωής μού υπενθυμίζουν πόσο σημαντικό είναι να αντέχουμε, να ελπίζουμε, να έχουμε πίστη στη δύναμη του ανθρώπου. Όλα συνέβησαν την ίδια εποχή» ανέφερε αρχικά η Τατιάνα Μπλάτνικ τόσο για το διαζύγιό της όσο και για την εξαφάνιση του θετού αδελφού της στο Μαλιμπού.

«Ήταν σαν μια χιονοστιβάδα αλλαγών σε κοινή θέα» πρόσθεσε.

Για το διαζύγιο με τον Νικόλαο, είπε: «Εκείνο το διάστημα έμαθα επίσης τη σημασία να επιτρέπει κανείς στον εαυτό του να αισθάνεται, να θρηνεί, να επεξεργάζεται τα συναισθήματά του και να προχωράει μπροστά με συμπόνια προς τον εαυτό του. Μέσα από αυτές τις προκλήσεις κατάλαβα ότι ενώ δεν μπορούμε να ελέγξουμε τι συμβαίνει, μπορούμε να επιλέξουμε πώς θα αντιδράσουμε. Προχωράω μπροστά με ελπίδα, γνωρίζοντας ότι ακόμη και τις πιο σκοτεινές μέρες υπάρχει πάντα φως και η ευκαιρία να εξελιχθούμε».

Η Τατιάνα Μπλάτνικ σχολίασε και το πώς χειρίζεται την παραβίαση της ιδιωτικότητάς της:

«Δεν αντιλαμβάνομαι το ενδιαφέρον για τη ζωή μου ως παραβίαση, αλλά ως τιμή. Γι’ αυτό προσπαθώ πάντα να ανταποκρίνομαι με καλοσύνη. Φυσικά, όταν ιδιωτικά θέματα έρχονται στο φως της δημοσιότητας ή όταν διαδίδονται φήμες, μπορεί να είναι πρόκληση η διαχείρισή τους, αλλά είναι μέρος της ζωής που έχω επιλέξει».

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Spotlight