STYLE

/

Σελένα Γκόμεζ: Ήθελε να μοιάζει με πριγκίπισσα, οπότε φόρεσε Oscar de la Renta

Μπακοπούλου Άντυ
andy_bak@hotmail.com
Κοινοποίηση
Tweet

Η 32χρονη ηθοποιός και τραγουδίστρια πήγε στο London Film Festival με παραμυθένια, κόκκινη τουαλέτα και διαμάντια

Ιδιαίτερα δημοφιλής στην Αμερική, η ηθοποιός, τραγουδοποιός, ερμηνεύτρια και internet star Σελένα Γκόμεζ, έδωσε το παρών στο καθιερωμένο BFI London Film Festival.

Mάλιστα, απέφυγε τους πειραματισμούς και τα εφήμερα trends στο look της επίσημης πρεμιέρας της, φορώντας κλασική, παραμυθένια τουαλέτα Oscar de la Renta σε έντονο κόκκινο. O εν λόγω οίκος θεωρείται ένας από τους πλέον αριστοκρατικούς στην αμερικάνικη couture. Το φόρεμα ήταν από μεταξωτό ταφτά, με κοριτσίστικο μπούστο και φουσκωτή φούστα. Στη μέση σχημάτιζε έναν ιδιαίτερο φιόγκο. Εντυπωσιακά διαμαντένια κοσμήματα Chaumet και μαλλιά χτενισμένα σε vintage pony tail ολοκλήρωσαν την εμφάνισή της.

Η Σελένα θύμισε έτσι στο κοινό την καλλιτεχνική της καταγωγή, καθώς έγινε διάσημη ως ταλέντο του καναλιού της Disney. Στο νέο της φιλμ «Emilia Pérez» υποδύεται τη σύζυγο ενός αρχηγού cartel ναρκωτικών σύμφωνα με τις υποδείξεις του Γάλλου σκηνοθέτη Jacques Audiard. Στο καστ είναι ακόμα μια γνωστή ηθοποιός του Χόλιγουντ, η Ζόε Σαλντάνα.

Τέτοια φορέματα σε ρετρό γραμμή είναι πάντα διαχρονικά και «μένουν» στη ντουλάπα. Αλλωστε, στο red carpet πάντα εντυπωσιάζουν έστω κι αν δεν αποτελούν καινοτομία…

Εμείς προτιμήσαμε stars με άλλες επιλογές όπως π.χ. η Κέιτ Μπλάνσετ αλλά η Σελένα δεν πασχίζει να καθιερωθεί ως avant garde style icon. Πάντως, σε πρωινό photocall την είδαμε και με βελούδινο Schiaparelli dress. Δείτε στιγμιότυπα. 

Κέιτ Μπλάνσετ με Stella Mc Cartney

Σίρσα Ρόναν με Louis Vuitton

Xογεόν με Louis Vuitton

Ζόε Σαλντάνα με Prada

Σελένα Γκόμεζ με Schiaparelli

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Best View