MORE SPORTS

/

Σκακιστικός Σύλλογος Ακαδημία Σκάκι Αγίου Βασιλείου Ρίου: Εγκαινίασε τον χώρο του για τις προπονήσεις και τους αγώνες

Κοινοποίηση
Tweet

Σπουδαία μέρα η 13η Οκτωβρίου για τον Σκακιστικό Σύλλογο Ακαδημία Σκάκι Αγίου Βασιλείου Ρίου καθώς βρήκε το δικό του χώρο

Στόχος του συλλόγου η ενασχόληση μικρών και μεγάλων με το σκάκι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το πρωί της 13ης Οκτωβρίου, ένα όνειρο χρόνων, πήρε σάρκα και οστά. Έπειτα από 30 χρόνια επίσημης λειτουργίας (31 υπό την σκέπη του πολιτιστικού συλλόγου), ο σύλλογος μας, ο Σκακιστικός Σύλλογος Ακαδημία Σκάκι Αγίου Βασιλείου Ρίου, εγκαινίασε τον δικό του αποκλειστικά χώρο, για να φιλοξενούνται οι προπονήσεις των αθλητών του και οι επίσημοι αγώνες του σωματείου. Ένας χώρος όπου, φιλοδοξούμε να βρίσκουν ενδιαφέρον μικροί και μεγάλοι, σχετικοί ή όχι με το σκάκι.

Η διοίκηση θέλει να ευχαριστήσει δημόσια τους γονείς των μικρών αθλητών, όχι μόνο για τη συνεργασία, αλλά γιατί εμπιστεύονται ό,τι πολυτιμότερο διαθέτουν και διαθέτουμε. Τα φοβερά παιδιά τους, στα χαμόγελα των οποίων βρίσκουν νόημα όλα όσα γίνονται ή προσπαθούμε (τουλάχιστον) να κάνουμε.

Τέλος, ο σύλλογος παροτρύνει, όλους τους γονείς να κάνουν ένα δώρο στα παιδιά τους και να τα αφήσουν να γνωρίσουν το σκάκι. Ένα ιδιαίτερο άθλημα από το οποίο μόνο θετικά θα αποκομίσουν στη διαμόρφωση του χαρακτήρα αλλά και της προσωπικότητάς τους, προετοιμάζοντας και εφοδιάζοντάς τα για τη μετέπειτα ενήλικη ζωή τους.

Ο σύλλογος εύχεται με τον καιρό, να γεμίζουμε όχι μόνο τον εσωτερικό χώρο του εντευκτηρίου μας αλλά και τον υπέροχο κήπο μας!

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Sports