DECO

/

Η Novaluna - συνώνυμο της ιταλικής φινέτσας, «υπογράφει» τις πιο στιλάτες κρεβατοκάμαρες.

Κοινοποίηση
Tweet

Βρείτε τη συλλογή αποκλειστικά στην έκθεση ΕΠΙΠΛΑ ΚΥΡΟΥΣ ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ στην Ακτή Δυμαίων 80 στην Πάτρα.

Η "Novaluna by Italy" προσφέρει αξιοπιστία, καινοτομία, υψηλής ποιότητας σχεδιασμό, αυστηρή επιλογή υλικών και δεξιοτεχνία.

Ένα κρεβάτι "Novaluna" είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα μέρος των επίπλων ενός σπιτιού... είναι σύντροφος ζωής, είναι μια αγκαλιά, είναι μια ζεστή και συγκρατημένη φωλιά.

Καθοριστικός παράγοντας στο εντυπωσιακό αποτέλεσμα είναι ο κύκλος παραγωγής που είναι 100% made in Italy. Το έργο, το πρωτότυπο, η παραγωγή και ο ποιοτικός έλεγχος κατασκευάζονται εξ'ολοκλήρου στην Ιταλία.

Δεν υπάρχουν ποσοστά ή γραφήματα που να αντιπροσωπεύουν το χαμόγελο και τη χαρά που φέρνει ένα κρεβάτι της "Novaluna" στην καθημερινότητα όσων επιλέγουν την επιλέγουν.

Αυτή είναι η ουσία του συγκεκριμένου brand που υπάρχει σε όλες τις ηπείρους και το οποίο θέλει να προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας. Με μια μεγάλη συλλογή που περιλαμβάνει κρεβάτια με πρωτοποριακό σχεδιασμό και με προττάσεις για κάθε σπίτι, καταφέρνει να ικανοποιεί κάθε γούστο και στυλ.

H Χρυσάνθη και η Eλπίδα Γεωργιόπουλου σας περιμένουν να ανακαλύψετε όλη τη συλλογή "Novaluna" και να σας μυήσουν στην ιταλική της πολυτέλεια, στον εκθεσιακό χώρο "ΕΠΙΠΛΑ ΚΥΡΟΥΣ ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ", στην Ακτή Δυμαίων 80 στην Πάτρα.

luxury-geohome.gr

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Best View