SPOTLIGHT

/

Ντέμι Μουρ: «Η κατάσταση της υγείας του Μπρους Γουίλις είναι σταθερή»

Κοινοποίηση
Tweet

Η Αμερικανίδα ηθοποιός τιμήθηκε για το σύνολο της καριέρας της, με το κορυφαίο βραβείο του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Hamptons

Η Aμερικανίδα σούπερ σταρ του κινηματογράφου Ντέμι Μουρ (Demi Moore) που στις 11 Νοεμβρίου θα γίνει αισίως 62 ετών, ηλικία που δεν της φαίνεται τιμήθηκε με το κορυφαίο βραβείο του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Hamptons, για το σύνολο της καριέρας της.

To 32o ετήσιο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Hamptons στο Ανατολικό Hampton, της Nέας Yόρκης άνοιξε τις πύλες του στις 2 Οκτωβρίου και ολοκληρώνεται τη Δευτέρα 14/10/2024.

Μετά τη βράβευση και κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης με το κοινό, η Ντέμι Μουρ που παραμένει από τις πλέον διάσημες και αγαπητές Αμερικανίδες σταρ (Αόρατος Εραστής, Το Μπαράκι του Σαν Έλμο, Ανήθικη Πρόταση, Αποκαλύψεις, Στριπτίζ) αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην υγεία του ηθοποιού και πρώην συζύγου της, του 69χρονου Μπρους Γουίλις (Bruce Willis) ο οποίος πάσχει από μετωποκροταφική άνοια, γνωστή ως FTD.

Σημειώνεται ότι η οικογένεια του σταρ έκανε γνωστή την ασθένειά του τον Φεβρουάριο του 2023.

Η Ντέμι Μουρ δήλωσε ότι η κατάσταση της υγείας του πρώην συζύγου της παραμένει «σταθερή».

Ακόμα με περισσή ειλικρίνεια και αγάπη η Ντέμι Μουρ είπε πως «θα μοιράζομαι μαζί του ό,τι έχω, για όσο καιρό τον έχω ακόμα».

Οι δύο ηθοποιοί ήταν παντρεμένοι από το 1987 έως το 2000 και απέκτησαν τρεις κόρες.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Spotlight