ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η λίμνη Κάρλα επέστρεψε στην έκταση που ήταν πριν τον Daniel - Δορυφορικές εικόνες

Κοινοποίηση
Tweet

Η έκταση της λίμνης Κάρλας επανέρχεται

Στην έκταση που είχε πριν την κακοκαιρία Daniel επιστρέφει η λίμνη Κάρλα, καθώς όπως αποτυπώνεται σε νέες δορυφορικές εικόνες που δίνονται στη δημοσιότητα, η λίμνη Κάρλα ανέρχεται σε 38.000 στρέμματα (όσο ήταν δηλαδή πριν την κακοκαιρία Daniel), ενώ στις 10 Οκτωβρίου 2023 ανερχόταν σε 180.000 στρέμματα.

Σε ανάρτηση του το Climatebook, αναφέρει μεταξύ άλλων πως «στα σημεία όπου οι πλημμυρισμένες εκτάσεις έχουν στεγνώσει η υποβάθμιση του εδάφους είναι κάτι παραπάνω από εμφανής».

Η έκταση της λίμνης Κάρλας επανέρχεται

Η ανάρτηση του Climatebook:

Ένα χρόνο μετά την κακοκαιρία Daniel φαίνεται πως η έκταση της λίμνης Κάρλας επανέρχεται σε αυτή πριν την κακοκαιρία Daniel. Επιπλέον, στα σημεία όπου οι πλημμυρισμένες εκτάσεις έχουν στεγνώσει η υποβάθμιση του εδάφους είναι κάτι παραπάνω από εμφανής.

 Στις παρακάτω δορυφορικές εικόνες που επεξεργάστηκε η επιστημονική ομάδα του Climatebook παρουσιάζεται σε υψηλή ανάλυση η κατάσταση στη λίμνη Κάρλα πέρυσι ένα μήνα μετά την έλευση της κακοκαιρίας Daniel (στις 10 Οκτωβρίου 2023), και φέτος ένα χρόνο μετά (στις 14 Οκτωβρίου 2024).

 Αναφορικά με την έκταση της λίμνης Κάρλα, πέρυσι στις 10 Οκτωβρίου 2023 αυτή ανερχόταν στα 180.000 στρέμματα, ενώ φέτος στις 14 Οκτωβρίου 2024 στα 38.000 στρέμματα (όσο ήταν δηλαδή πριν την κακοκαιρία Daniel).

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις