ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ζιζέλ Πελικό: 70χρονος από τους κατηγορούμενους είχε καταδικαστεί για τον βιασμό της κόρης του

Κοινοποίηση
Tweet

Ο Μοχάμεντ είναι πατέρας επτά παιδιών - Βίαζε την Πελίκό για 37 λεπτά μαζί με τον σύζυγό της ενώ αυτή ήταν ναρκωμένη

Καταδικασμένος για τον βιασμό της κόρης του αποκαλύφθηκε ότι ήταν ένας από τους 50 κατηγορούμενους για την σεξουαλική κακοποίηση της Ζιζέλ Πελικό ενώ αυτή ήταν ναρκωμένη από τον σύζυγό της, σε μια υπόθεση που έχει σοκάρει τη Γαλλία.

Ο 70χρονος Μοχάμεντ είχε, μάλιστα, καταδικαστεί σε 5 χρόνια φυλάκιση, το 1991, για όσα είχε διαπράξει σε βάρος της 14χρονης κόρης του το 1983.

Ο Μοχάμεντ ανήκει στην τελευταία ομάδα από συνολικά επτά κατηγορούμενους που απολογούνται για τους βιασμούς σε βάρος της Ζιζέλ Πελικό που είχε οργανώσει ο σύζυγός της, Ντομινίκ.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο Μοχάμεντ φέρεται να βίασε την Πελικό μαζί με τον συζυγό της τον Μάιο του 2019 ενώ το ζευγάρι βρισκόταν σε διακοπές.

Ο φάκελος με τις εικόνες από τον βιασμό αυτό που βρέθηκε στον υπολογιστή του Ντομινίκ Πελικό είχε την ονομασία Momo il de Re. Ο Μοχάμεντ είπε στους αστυνομικούς ότι γνώρισε τον Πελικό σε ιστοσελίδα για swingers και οι δύο τους κανόνισαν να συναντηθούν με τον βιασμό της Ζιζέλ Πελικό να διαρκεί 37 λεπτά.

Στη δίκη του για τον βιασμό της κόρης του ο Μοχάμεντ, ο οποίος είναι πατέρας επτά παιδιών είχε υποστηρίξει ότι η υπόθεση ήταν «στημένη» από την κόρη του και την πρώην σύντροφό του υποστηρίζοντας ότι ο ίδιος έπασχε από ψυχολογική διαταραχή.

Οι ισχυρισμοί του, ωστόσο, δεν έπεισαν το δικαστήριο καθώς ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη έδειξε ότι δεν έπασχε από κάτι που να μην του επέτρεπε να έχει έλεγχο τον πράξεών του.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις