MORE SPORTS

/

Πρεμιέρα το Σάββατο για την Ακαδημία των Σπορ στην Α2 εθνική χάντμπολ ανδρών

Κοινοποίηση
Tweet

Η Ακαδημία των Σπορ υποδέχεται την ομάδα του Ποσειδώνα Λουτρακίου το Σάββατο στις 19:00 στο κλειστό του ΠΕΑΚ Πάτρας "Κ. Πετρόπουλος" στο Κουκούλι

Ξεκινάει τους επίσημους αγώνες η Ακαδημία των Σπορ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας χάντμπολ:

Ξεκινάει το πρωτάθλημα για την φετινή περίοδο το Σάββατο στις 19:00 στο κλειστό του ΠΕΑΚ Πάτρας Κ. Πετρόπουλος στο Κουκούλι στην Α2 εθνική κατηγορία χάντμπολ ανδρών, όπου η Ακαδημία των Σπορ υποδέχεται την ομάδα του Ποσειδών Λουτρακίου.
Είναι η 14 φορά που η ομάδα της Πάτρας θα συμμετάσχει στην ιστορία της στην Α2 εθνική κατηγορία με μια ανανεωμένη ομάδα με μικρό μέσο όρο ηλικίας.

Στον "μαραθώνιο" της Α2 ανδρών όπου οι παίκτες της Ακαδημίας των Σπορ ξεκίνησαν την προετοιμασία τους στις 26 Αυγούστου και την ολοκληρώνουν αυτή την εβδομάδα, ο προπονητής τους Γιάννης Παπαγιαννόπουλος δηλώνει σχετικά:

"Εύχομαι σε όλους τους αθλητές μου να έχουμε ως ομάδα μια καλή χρονιά, χωρίς τραυματισμούς και να απολαύσουμε το φετινό μας ταξίδι. Ξέρω ότι έχουμε μια δύσκολη αποστολή, διότι η ανανεωμένη ομάδα τόσο σε ηλικία όσο και σε έμψυχο δυναμικό, δεν έχει την εμπειρία των παικτών των αντιπάλων μας μιας και βρισκόμαστε σε μια μακρινή περιοχή και δεν μπορούμε να λειτουργήσουμε όπως πρέπει σε σχέση με τα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας κ.λ.π.

Εμείς θα το προσπαθήσουμε μέχρι την τελευταία αγωνιστική και τόσο η προπονητική ομάδα όσο και η διοίκηση με τους φιλάθλους μας θα είμαστε δίπλα στα παιδιά, ώστε να ολοκληρώσουμε τους στόχους μας.

Επειδή όμως όλα τα παραπάνω από μόνα τους δεν μπορούν να στηρίξουν μια ομάδα, πρέπει να ευχαριστήσουμε και δημόσια τους χορηγούς και υποστηρικτές μας που και αυτή την χρονιά θα είναι δίπλα μας και είναι οι:

το cafe Abraco, η Dole, το ΔΙΚΤΥΟ 10 τροφίμων, την ΒΙΟΛΑΝΤΑ, τα αλλαντικά ΠΑΣΣΙΑΣ, την ALTRACO χονδρικό εμπόριο, τον Γρηγόριο Παλούμπη ταχογράφοι-ταξίμετρα, το γραφείο πολιτικών μηχανικών Βισβίκης και Μπάρλου, τα φροντιστήρια μέσης εκπ/σης ΠΡΟΣΗΜΟ, το Skiouros cafe, το catering Κωτσόπουλος Γιάννης, την Smart socks του Κώστα Καραγιάννη, το κατάστημα παιδικών παπουτσιών zouzouni, το Tonosis Studio, το HB cafe και το πρατήριο υγρών καυσίμων gas EKO του Αλέξη Παπαγιαννόπουλου".

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Sports