ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

/

Συγκίνηση: Τα πρώτα βήματα του μικρού Γιαννάκη στην Τούμπα

Κοινοποίηση
Tweet

Τρομερές εικόνες από τον Γιάννη Παπαστεφανάκη στο γήπεδο του ΠΑΟΚ

Επέστρεψε όρθιος στην Τούμπα ο μικρός Γιαννάκης.

Μετά από ένα περίπου μήνα στην Αμερική, και την επιτυχημένη επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, ο Γιαννάκης Παπαστεφανάκης και η οικογένεια τους επέστρεψαν στη νέα τους βάση, τη Θεσσαλονίκη, για να μπει στον νέο κύκλο των φυσικοθεραπειών, προκειμένου να περπατήσει ξανά!

Μάλιστα, λίγες ημέρες μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα, επέστρεψε και στο δεύτερο του σπίτι, αφού παρέα με τον πατέρα του βρέθηκε στο γήπεδο της Τούμπας, αναρτώντας σχετικές φωτογραφίες στα social media.

Με τη βοήθεια του περπάτησε στο χορτάρι, ενώ νωρίτερα είχε κάνει και ποδήλατο, φορώντας πάντα τα χρώματα του αγαπημένου του ΠΑΟΚ.

Θυμίζουμε πως ο μικρός Γιάννης βρισκόταν με τους γονείς του στις ΗΠΑ, όπου για έναν περίπου μήνα νοσηλεύτηκε στο «Saint Louis Children’s Hospital» στο Μιζούρι, όπου, μεταξύ άλλων, υποβλήθηκε σε εξειδικευμένη χειρουργική επέμβαση.

Μετά την επιτυχημένη επέμβαση, στην οποία υποβλήθηκε με την πλήρη στήριξη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του Ιβάν Σαββίδη, ο μικρός ήρωας κάνει σταθερά βήματα προς το όνειρο του, να σταθεί στα πόδια του και να μπει όρθιος στο γήπεδο της Τούμπας.

 

«Είναι πολύ μεγάλη η συγκίνησή μας. Είχαμε δίπλα μας πολλή θετική ενέργεια, πολλή αγάπη και προσευχές. Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας», δήλωσε χαρακτηριστικά η μητέρα του Γιαννάκη, Ελένη Γκούσαρη μετά την επιστροφή της οικογένειας στη Θεσσαλονίκη.

Ο νεαρός φίλος του ΠΑΟΚ δηλώνει έτοιμος να επιστρέψει στο γήπεδο της Τούμπας και να εκτελέσει ένα πέναλτι μπροστά στη Θύρα 4 και να ζήσει τον παλμό και την ατμόσφαιρα μέσα από τον αγωνιστικό χώρο.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Sports