ΒΙΒΛΙΟ

/

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Anubis το μυθιστόρημα "Ένας Αργός Θάνατος"

Κοινοποίηση
Tweet

Το βιβλίο έχει χαρακτηριστεί ως ένα από τα κορυφαία έργα του Αμερικανού συγγραφέα Robert Silverberg

Από τις Εκδόσεις Anubis έγινε γνωστό πως κυκλοφόρησε το μυθιστόρημα «Ένας Αργός Θάνατος - Dying Inside», το οποίο έχει χαρακτηριστεί ως ένα από τα κορυφαία έργα του Αμερικανού συγγραφέα Robert Silverberg.

Αφορά στο πορτρέτο ενός υπερανθρώπου που για πρώτη φορά καλείται να ανακαλύψει την αληθινή ουσία του να είσαι απλώς άνθρωπος. Ένα μυθιστόρημα που βάζει τον αναγνώστη σε σκέψεις, τον ψυχαγωγεί και συχνά τον  σοκάρει!

Για το βιβλίο «Ένας Αργός Θάνατος» έγραψαν:

«Ο Silverberg έχει γράψει το τέλειο έργο επιστημονικής φαντασίας για όσους δε διαβάζουν, συνήθως, επιστημονική φαντασία.» – The New York Times Book Review

«Το αριστούργημα ενός ήδη κορυφαίου συγγραφέα στο χώρο της επιστημονικής φαντασίας.» – Washington Post

«Φαίνεται πως ο Silverberg επένδυσε πολλά από τον εαυτό του στην αφήγηση, καθώς αυτή είναι ενδοσκοπική, στα όρια της αυτοβιογραφίας.» -Speculiction

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑΤΟΣ:

Ο Ντέιβιντ Σέλιγκ γεννήθηκε με ένα απίστευτο χάρισμα – τη δύναμη να διαβάζει τις σκέψεις των άλλων και να ανακαλύπτει τις πιο σκοτεινές αλήθειες που κρύβονται στα μύχια της ανθρώπινης ψυχής. Όλη του τη ζωή εκμεταλλεύτηκε αυτό το χάρισμα για προσωπικό του όφελος. Αλλά, όταν αυτή η δύναμη αρχίζει ξαφνικά να εξασθενεί, ο Ντέιβιντ έρχεται για πρώτη φορά αντιμέτωπος με την ουσία της ανθρώπινης ύπαρξης, αναλογιζόμενος τη ζωή του και τις σχέσεις του με τους άλλους ανθρώπους.

Το συγκεκριμένο βιβλίο που ήδη θεωρείται ένα από τα καλύτερα βιβλία επιστημονικής φαντασίας που γράφτηκαν ποτέ, είναι πλέον διαθέσιμο σε όλα τα μεγάλα βιβλιοπωλεία και τα online καταστήματα καθώς & στα βιβλιοπωλεία της Πάτρας.

*Ο Robert Silverberg στα 89 του χρόνια σήμερα, (γεννημένος στις 15 Ιανουαρίου 1935) είναι ένας από τους σημαντικότερους Αμερικανούς συγγραφείς βιβλίων επιστημονικής φαντασίας. Το "Dying Inside" ήταν υποψήφιο για το βραβείο Nebula Award το 1972, καθώς και για τα βραβεία Hugo and Locus Awards το 1973.

Επιμέλεια ανάρτησης: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Culture