CINEFIL

/

Το κοινωνικοδραματικό φιλμ "Ζούμε τη Στιγμή" από 17-10 στη 2η αίθουσα του Πάνθεον

Μαρτάτος Tάκης
Κοινοποίηση
Tweet

Πρωταγωνιστούν ο 41χρονος Άντριου Γκάρφιλντ, γνώριμος μας ως "Spider-Man" & από το φιλμ "Λέοντες αντί αμνών", και η 28χρονη Αγγλίδα ηθοποιός Φλόρενς Πιου - Florence Pugh

Στη 2η αίθουσα του Πάνθεον στη Δημ. Γούναρη και Κανακάρη στην Πάτρα, που λειτουργεί ως αμιγώς κινηματογραφική, τη νέα εβδομάδα, από την Πέμπτη 17/10 έως και την Τετάρτη 23/10/2024 με ώρα έναρξης 19:30 και 21:30 θα προβάλλεται η ρομαντική, δραματική ταινία «Ζούμε τη Στιγμή» σε σκηνοθεσία John Crowley του Οσκαρικού «Brooklyn».

Η ταινία «We Live in Time – Ζούμε τη Στιγμή» ξεκίνησε να προβάλλεται στη Βόρειο Αμερική στις 11-10 σε μόλις 5 αίθουσες και προσέλκυσε αρκετούς σινεφίλ πετυχαίνοντας ιδιαίτερα ικανοποιητικό μέσο όρο.

Καταλληλότητα: Κ15

Διάρκεια: 107 λεπτά

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 17/10/2024

Διανομή από την Σπέντζος Φιλμ.

Πρωταγωνιστούν οι γνωστοί και ταλαντούχοι ηθοποιοί Andrew Garfield και Florence Pugh.

Σενάριο: Nick Payne

Χρονολογία Παραγωγής:2024

Χώρα Παραγωγής: ΓΑΛΛΙΑ, ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ.

To φιλμ έκανε την πρεμιέρα του στο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Τορόντο στις 6 Σεπτεμβρίου 2024, ενώ ήταν & η ταινία λήξης στο 72ο San Sebastián International Film Festival στην Ισπανία. Στο rotten tomatoes συγκεντρώνει πολύ καλό μέσο όρο 79%.

Η Almut (Florence Pugh) και ο Tobias (Andrew Garfield) έρχονται κοντά μετά από μια αναπάντεχη συνάντηση που αλλάζει τη ζωή τους. Μέσα από στιγμιότυπα της κοινής τους ζωής — ερωτεύονται ο ένας τον άλλον, χτίζουν ένα σπίτι, γίνονται οικογένεια — αποκαλύπτεται μια δύσκολη αλήθεια που ταράζει τα θεμέλιά τους. Καθώς ξεκινούν ένα μονοπάτι που αμφισβητεί τα όρια του χρόνου, μαθαίνουν να αγαπούν κάθε στιγμή της ασυνήθιστης διαδρομής που έχει πάρει η ιστορία του έρωτά τους.

Η ταινία όπως διαβάσαμε αναμένεται να συγκινήσει. Ο σκηνοθέτης Τζον Κρόουλι εκτός του "Brooklyn" με τη Σαόρσι Ρόναν, έχει σκηνοθετήσει και τα φιλμ "Η Καρδερίνα" με τον Άνσελ Έλγκορτ και τη Νικόλ Κίντμαν, και "Boy A".

Η Φλόρενς Πιου (Μικρές Κυρίες, Μεσοκαλόκαιρο) ενσαρκώνει μια ταλαντούχα σεφ η οποία ένα βράδυ πέφτει κατά λάθος πάνω σε έναν άντρα (ο Άντριου Γκάρφιλντ, υποψήφιος για Όσκαρ α’ ανδρικού για τον «Αντιρρησία συνείδησης» του Μελ Γκίμπσον) με το αμάξι της και στη συνέχεια τον οδηγεί στο νοσοκομείο. Εκεί γεννιέται ένας κεραυνοβόλος έρωτας, που εξελίσσεται στο διάστημα μιας δεκαετίας, αλλάζοντας για πάντα τις ζωές τους.

Σημειωτέον, το σενάριο της ταινίας υπογράφει ο Νικ Πέιν του επιτυχημένου τηλεοπτικού σήριαλ "The Crown".

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Cinefil