ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτική Ελλάδα: Για κακούργημα διώκεται ο οδηγός του Ι.Χ. για το τροχαίο με δίκυκλο στο Αγρίνιο

Κοινοποίηση
Tweet

Εξακολουθεί να κρατείται στην Διεύθυνση Αστυνομίας Ακαρνανίας

Εξακολουθεί να κρατείται, σύμφωνα με πληροφορίες ο 32χρονος οδηγός του Ι.Χ. που το βράδυ της Δευτέρας 14 Οκτωβρίου συγκρούστηκε μετωπικά με δίκυκλο στον κόμβο του ΔΑΚ Αγρινίου.

Ο 28χρονος οδηγός του δικύκλου δίνει μάχη για τη ζωή του στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Καλαμάτας.

  Ο οδηγός του ΙΧ, αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες, με την σοβαρότερα αυτήν την απόπειρα ανθρωποκτονίας από αμέλεια, παραβάσεις του ΚΟΚ κλπ.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο 32χρονος το μοιραίο βράδυ προχώρησε σε πολύ σοβαρή παράβαση, όταν με το ΙΧ έρχονταν από το Πολυκλαδικό επί την εθνικής οδού, για να στρίψει στον κόμβο αριστερά για Αγιο Κωνσταντίνο.

Συγκεκριμένα, φέρεται να προσπέρασε από δεξιά τα προπορευόμενα οχήματα που βρίσκονταν στη λωρίδα του κόμβου γα να στρίψουν αριστερά κι έστριψε αριστερά με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με το δίκυκλο που έβγαινε από τον Αγιο Κωνσταντίνο στην εθνική οδό, έχοντας πράσινο.

 Να σημειωθεί επίσης πως από την Τροχαία ζητήθηκε η διεξαγωγή εργαστηριακών εξετάσεων, ώστε να διαπιστωθεί η κατάσταση του οδηγού. Στο πλαίσιο της προανάκρισης η Τροχαία του Αγρινίου, έχει λάβει καταθέσεις, έχει αξιοποιήσει βιντεοληπτικό υλικό κλπ.

 Ο νεαρός οδηγός του Ι.Χ. το πρωί της Πέμπτης, θα οδηγηθεί τον Ανακριτή.

ΠΗΓΗ agriniopress.gr

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις