STYLE

/

Ντέμι Μουρ: Επέβαλε τη τζιν φούστα στο κόκκινο χαλί, ανανεώνοντας το total black

Μπακοπούλου Άντυ
andy_bak@hotmail.com
Κοινοποίηση
Tweet

Η 61χρονη Aμερικανίδα ηθοποιός μας καλεί να αποκτήσουμε denim skirt- αν δεν το έχουμε ήδη κάνει

Δεν ξέρουμε αν έχετε ήδη πειστεί, αλλά τις τελευταίες τρεις σαιζόν, η τζιν φούστα κάνει δυναμική επιστροφή στα καταστήματα.

Εχει εξελιχθεί σε σημαντικό must – have κομμάτι για all day περιστάσεις και συνδυάζεται πανεύκολα με πολλά είδη ρούχων. Το ίδιο πιστεύει και η Αμερικανίδα star Ντέμι Μουρ που σήμερα στα 61 της αποτελεί style icon και φαινόμενο νεανικότητας.

 Η Ντέμι μόλις εμφανίστηκε λοιπόν στο Hamptons Film Festival, λίγο έξω από τη Νέα Υόρκη, με τζιν φούστα σε σκούρο γκρι (ή ξεθωρισαμένο μαύρο), επιβάλλοντάς την αναπάντεχα  και στο red carpet. Τη συνδύασε με υπέρκομψο, μαύρο μπουκλέ σακάκι και σατινέ ψηλοτάκουνα παπούτσια με δέσιμο στον αστράγαλο, επιτυγχάνοντας μια dark glamour εικόνα, σύμφωνα με το ενημερωμένο fashion περιοδικό WWD.

 Η ηθοποιός επέλεξε έτσι ένα διαφορετικό, all black look- άλλωστε το μαύρο αρέσει σε όλες τις γυναίκες και κολακεύει. Ηταν ντυμένη «total» από ένα από τα αγαπημένα της labels, το Self  Portrait.

 

H παρουσία της έγινε είδηση πάντως, επειδή ακριβώς φόρεσε τζιν σε επίσημη περίσταση, καθώς απέσπασε βραβείο συνολικής προσφοράς στο event. Τα μαλλιά της ήταν κατάμαυρα και ίσια, όπως συνηθίζει και τα κοσμήματά της ήταν Shay Jewelry. Απαλό smoky στα μάτια και διακριτικό ροδακινί κραγιόν είδαμε στο μακιγιάζ της.

Η τζιν φούστα πάντως βασιλεύει στη διεθνή αγορά, είτε σε luxury εταιρείες είτε στα πολυκαταστήματα. Υιοθετήστε την σε γραμμή «Α», με κλος λόξες ή στενή. Ανάλογα με το styling φοριέται παντού. Μην την αγνοήσετε. Είναι πολύ επίκαιρη, μαζί με τις σατινε slip, τις pencil ανδρόγυνες, τις εβαζέ δερμάτινες, τις κεντημένες και τις δαντελένιες. Όμως λόγω τζιν είναι σαφώς πιο ευκολοφόρετη!

Self Portrait

Levi's

Gucci

Gucci

Mango

Zara

Zara

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Best View