ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αργολίδα: Ποια ήταν η 37χρονη μητέρα που σκοτώθηκε στο δυστύχημα με το ΙΧ που έτρεχε με 170 χλμ

Κοινοποίηση
Tweet

Η Κωνσταντίνα ήταν μητέρα δύο παιδιών, 7 και 9 ετών

Σοκαρισμένοι είναι η οικογένεια,οι συγγενείς αλλά και οι κάτοικοι της Νέας Κίου από τον τραγικό θάνατο της αγαπημένης τους Κωνσταντίνας, η οποία έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα το μεσημέρι της Παρασκευής (11-10-2024).

Η Κωνσταντίνα ήταν μητέρα δύο παιδιών, 7 και 9 ετών αντίστοιχα ενώ ήταν ιδιαίτερα δραστήρια στους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων της περιοχής όπου είχε διατελέσει και πρόεδρος.

Το βίντεο από κάμερες ασφαλείας που ήρθε στη δημοσιότητα και δείχνει τη μοιραία σύγκρουση των οχημάτων και την Κωνσταντίνα να αφήνει την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο έχει προκαλέσει την οργή των δικών της ανθρώπων.

Οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου, του Νηπιαγωγείου, καθώς και του Βρεφονηπιακού και Παιδικού Σταθμού Νέας Κίου, όπου η ίδια υπήρξε ενεργό και δραστήριο μέλος, λίγες ώρες μετά την είδηση του θανάτου της Κωνσταντίνας, με μια κοινή ανακοίνωσή τους εξέφραζαν τη βαθιά τους θλίψη αλλά και την αγωνία να αποδοθούν ευθύνες για τον άδικο χαμό της γυναίκας.

«Οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων των Μαθητών των Σχολείων της Νέας Κίου εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια της Νάντιας Κυριάκου, που έχασε τη ζωή της σε ένα σφοδρό τροχαίο δυστύχημα στην παραλιακή οδό Ν.Κίου-Ναυπλίου, την Παρασκευή 11/10 το μεσημέρι.

Οι λέξεις δεν αρκούν για να εκφράσουμε τη βαθιά θλίψη όλης της κοινότητας…
Άλλωστε τι μπορεί να απαλύνει τον πόνο των παιδιών της και των οικείων της;

Με αγωνία αναμένουμε να αποδοθούν οι ευθύνες που σίγουρα υπάρχουν και φτάσαμε στην σημερινή τραγωδία.

Σε έναν δρόμο που όλοι καθημερινά χρησιμοποιούμε…. λίγα μόλις μέτρα από τα σπίτια μας στην Ν.Κιο…

Ενεργή και δραστήρια μητέρα και στους Συλλόγους Γονέων, είχε διατελέσει και Πρόεδρος στο Σύλλογο Γονέων του Νηπιαγωγείου Ν.Κιου.»