ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

/

Ο Βασίλης Καβουσανός είναι ο φύλακας - άγγελος του ΝΟΠ

Σταθόπουλος Τάσσος
legtas70@hotmail.com
Κοινοποίηση
Tweet

Ο 23χρονος γκολκίπερ αποκτήθηκε το καλοκαίρι

Αποφασισμένος να δώσει τον καλύτερο εαυτό του για την επίτευξη των στόχων του ΝΟΠ είναι ο νέος τερματοφύλακας της ομάδας, ο Βασίλης Καβουσανός.

Αποκτήθηκε το καλοκαίρι και αποκαλύπτεται μιλώντας στo thebest.gr.

Ο Καβουσανός (23-9-2001) ξεκίνησε πόλο στα 8 του χρόνια, στον ΟΦΗ, μεταπηδώντας από την κολύμβηση, κι ενώ είχε κάνει ένα πέρασμα από τις ακαδημίες ποδοσφαίρου του ΟΦΗ. Δεν του έμελλε να παίξει πάντως μπάλα, όπως ο πατέρας του, ο Γιώργος Καβουσανός (Εργοτέλης, ΠΟ Ασταλένιος) που έφτασε μέχρι την Β’ Εθνική.

Το ταλέντο του φάνηκε πρόσφατα, κι έτσι γρήγορα ήρθαν οι πρώτες κλήσεις σε καμπ προετοιμασίας των «μικρών» Εθνικών ομάδων, αλλά και η μεταγραφή στην Αθήνα, στον Απόλλωνα, όπου αγωνίστηκε για πέντε χρόνια επιτυχώς (πανηγύρισε 3η θέση), πριν αποκτηθεί από τον ΝΟΠ, όπου ήταν μεγάλο κίνητρο η θέση του βασικού.

Είναι φοιτητής στο Ηράκλειο (Διοίκηση Επιχειρήσεων) κι έχει στόχο να ασχοληθεί επαγγελματικά στον τομέα αυτό, έχοντας κάνει και μεταπτυχιακές σπουδές, χωρίς να αποκλείει το ενδεχόμενο να φύγει στο εξωτερικό. Δεν είναι -με τα τωρινά δεδομένα- η προπονητική πόλο στα σχέδια του, όταν τελειώσει την καριέρα του.

Θα παίζει πόλο μέχρι τέλους, έχοντας -όπως όλοι- στην άκρη του μυαλού του ένα παιχνίδι με την γαλανόλευκη. Δεν έχει κάποιο συγκεκριμένο στόχο «θα ήθελα όταν τελειώσω το πόλο, και κοιτώντας πίσω, να είμαι περήφανος για όσα έχω κάνει, να τα έχω καλά με τον εαυτό μου».

Καλύτερη στιγμή του, το 2023 η κατάκτηση του Challenger Cup με τον Απόλλωνα και χειρότερη, ένα χρόνο μετά, ο σοβαρός τραυματισμός (κάταγμα δείκτη δεξιού χεριού σε προπόνηση).

Ατού του, η σκληρή δουλειά, οι πολλές ώρες στην προπόνηση, ενώ θαυμάζει τον Κροάτη τερματοφύλακα Γιόσιπ Πάβιτς.

Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την οικογένειά του, όλους τους προπονητές του, αλλά και τους συμπακίτες του.

Τα υπόλοιπα κάθε Σάββατο στο «Αντώνης Πεπανός».

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Sports