MORE SPORTS

/

Αστραπή: Χρυσό μετάλλιο ο Αποστόλης Παναγόπουλος- ΦΩΤΟ

Κοινοποίηση
Tweet

Διάκριση στο διεθνές τουρνουά τάε κβον ντο της Σερβίας

Ολοκληρώθηκε το διεθνές τουρνουά Τάε κβον ντο κβον ντο της Σερβίας με μία μεγάλη διάκριση στις αποσκευές του ΑΣ Αστραπή και πολλές καλές εμφανίσεις.

- Αποστόλης Παναγόπουλος: 1η θέση μετά από μια πολύ καλή εμφάνιση στην οποία έδειξε για μια ακόμη φορά το εξαιρετικό επίπεδο και την αγωνιστική του κατάσταση. Με αυτή του την πρωτιά κερδίσε και την πρόκριση για το Grand Prix που θα διεξαχθεί στην Ρουμανία.
- Πανταζόπουλος Ανδρέας: Την 5η θέση κατέκτησε μετά από μία νίκη απέναντι στον Τούρκο αντίπαλό του και έναν πολύ δυνατό αγώνα απέναντι στον Βούλγαρο πρωταθλητή. Πόλυ καλή η εμφάνισή του καθώς οι κόποι του αρχίζουν να ανταμοίβονται.
- Μποντίνης Κυριάκος: Έπαιξε έναν πολύ δυνατό και δύσκολο αγώνα στον οποίο ηττήθηκε οριάκα στον 3ο γύρο του αγώνα.
- Διαμαντοπούλου Ιλένα: Μια πολύ σπουδαία εμπειρία κατέκτησε καθώς αγωνίστηκε με την Γαλλίδα πρωταθλήτρια εκεί ώπου στάθηκε αντάξια των περιστάσεων αν και έχασε τον αγώνα της.
- Βέρρα Ραφαηλία: Μετά απο έναν νικηφόρο αγώνα προκρίθηκε στη επόμενη φάση εκεί ώπου ηττήθηκε από την πρωταθλήτρια της κατηγορίας. Η προσπάθειά της ήταν πολύ καλή και η εμπειρία που κτέκτησε μοναδική.
- Χριστοπούλου Ιωάννα: Έπαιξε έναν πολύ δυνατό αγώνα απέναντι στην αντίπαλό της από το Μαυροβούνιο αν και το αποτέλεσμα δεν ήταν υπέρ της. Παρ'όλα αυτά έδωσε όλες της τις δυνάμεις και πήρε μια πολύ καλή εμπειρία.

Οι προπονητές της ομάδας μας Αντωνακόπουλος Κωνσταντίνος και Αντωνακόπουλος Χρήστος Βασίλης είναι ικανοποιημένοι από την εμφάνιση της ομάδα και πιστεύουν πως το μέλλον επιφυλάσσει πολλές ακόμα διακρίσεις για τους αθλητές μας.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Sports