ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θρήνος στην Ηλεία για την 27χρονη Κατερίνα που έσβησε στην άσφαλτο

Κοινοποίηση
Tweet

Το αυτοκίνητό της συγκρούστηκε μετωπικά με αγροτικό όχημα...

Η Κατερίνα Νικολοπούλου, από την Αγία Μαύρα, μια κοπέλα μόλις 27 ετών με όνειρα και αγάπη για τη ζωή, «έσβησε» αναπάντεχα το απόγευμα της Πέμπτης, μετά από σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στο δρόμο Αμαλιάδας – Σαβαλίων, όταν το όχημά της συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με αγροτικό.

Τραγωδία στην Ηλεία: Νεκρή 27χρονη σε σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα - ΦΩΤΟ

Σε διάστημα ελάχιστων ημερών, το οδικό δίκτυο της Ηλείας βάφτηκε για ακόμα μια φορά με αίμα. Αυτή τη φορά το θύμα ήταν η 27χρονη Κατερίνα που ανασύρθηκε νεκρή από το όχημά της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δυο οχήματα συγκρούστηκαν μετωπικά, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, που εξετάζονται από την Τροχαία.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη με τη νεαρή γυναίκα να τραυματίζεται πολύ σοβαρά και τα οχήματα να μετατρέπονται σε άμορφες μάζες σιδερικών.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα τρία οχήματα με επτά πυροσβέστες της Π.Υ. Αμαλιάδας, που με χρήση διασωστικής σειράς κατάφεραν να απεγκλωβίσουν την 27χρονη, την οποία παρέλαβε ασθενοφόρο και τη μετέφερε στη Ν.Μ. Αμαλιάδας, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Από το τρομακτικό αυτό δυστύχημα, τραυματίστηκε βαριά και ο οδηγός του αγροτικού οχήματος, ο οποίος με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου, όπου και νοσηλεύεται σε άσχημη κατάσταση -μέχρι και την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές.

Η είδηση σκόρπισε τη θλίψη στην κοινότητα της Αγίας Μαύρας από την οποία είχε καταγωγή η αδικοχαμένη κοπέλα, με τους οικείους της να μην μπορούν να πιστέψουν το κακό που «χτύπησε» την πόρτα στο σπιτικό τους και τους συγχωριανούς της να έχουν «παγώσει» από τη δυσάρεστη αυτή εξέλιξη.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις