EVENTS

/

«Μεγαθήριο» της κοσμοκρατορίας Armani στην Madison Avenue, opening show γεμάτο stars

Μπακοπούλου Άντυ
andy_bak@hotmail.com
Κοινοποίηση
Tweet

Στη Νέα Υόρκη, ο 90χρονος «maestro» της ιταλικής μόδας γιόρτασε ολοκαίνουριο megastore – περιλαμβάνει εστιατόριο και διαμερίσματα

Επίδειξη ισχύος από το ζωντανό θρύλο Giorgio Armani στην καρδιά της Νέας Υόρκης. Πρόσφατα γιόρτασε τα 90 του χρόνια και με την υποδοχή του νέου έτους συμπληρώνει 50 χρόνια πορείας στη βιομηχανία της μόδας και του life style.

Τα γενέθλια αυτά σηματοδοτήθηκαν με τα «αποκαλυπτήρια» του flagship συγκροτήματός του σε κορυφαίο σημείο της Madison Avenue στη Νέα Υόρκη και με ένα μαγευτικό show για την επόμενη σαιζόν άνοιξη- καλοκαίρι 2025.

Ο designer που σφράγισε την εξέλιξη του διεθνούς style κάλεσε stars του θεάματος, της μόδας, των επιχειρήσεων στο ιστορικό κτίριο του παλιού οπλοστασίου, ονόματι Park Avenue Armory. Με θέμα το ταξίδι κυριολεκτικά και συμβολικά, τα μοντέλα παρέλασαν σε σκηνικό σταθμού τρένου. «Προσεγγίζω την ιδέα του ταξιδιού σαν κινηματογραφική εμπειρία, ανασύροντας μνήμες από ταινίες που σημάδεψαν τη νεότητα και όλη την αισθητική μου δήλωσε ο μεγάλος δημιουργός.

Ονόματα όπως οι Αννα Γουίντουρ, Μπρουκ Σιλντς, Πάμελα Αντερσον, Ορλάντο Μπλουμ, Λιβ Σράιμπερ, Μπρι Λάρσον, Αμάντα Σέιφριντ, Λίλι Ρέινχαρτ, Mέγκαν Φείχι, Νίκι Χίλτον, Αννα ντελο Ρούσσο, Λάουρα Παουζίνι, influencers, φίλοι, συνάδελφοι και συνεργάτες ήταν εκεί για το αναδρομικό χειροκρότημα. Οι 650 καλεσμένοι διασκέδασαν και σε επίσημο party μετά την επίδειξη και την υπόκλιση του Armani σε φορτισμένο κλίμα.  

Ο σύγχρονος «πύργος» Armani στο Μανχάταν εκτείνεται σε 12 ορόφους. Παρουσιάζονται όλες οι σειρές ένδυσης και αξεσουάρ, τα είδη ομορφιάς, διακόσμησης, επίπλωσης κ.α Εκεί αναμένεται να ανοίξει και τον επόμενο μήνα το ομώνυμο εστιατόριο, ενώ διαμορφώθηκαν και 10 υπερπολυτελή διαμερίσματα, το κόστος των οποίων υπερβαίνει τα 21 εκατομμύρια δολάρια.

Το περιβάλλον διαθέτει ύφος εκσυγχρονισμένου art deco με έντονο το στοιχείο των γυάλινων πάνελ και των ταπετσαριών με φυλλωσιές. Οι επιρροές των δεκαετιών 30s - 40s είναι κυρίαρχες στη δουλειά των Cookfox Architects καθώς χαρακτηρίζουν όλη τη διαδρομή του Armani.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Best View