DECO

/

Τα τελευταία trends στα χαλιά από το κατάστημα Μοιραράκη, χρώματα- σχέδια- υφές

Κοινοποίηση
Tweet

Η Δέσποινα Μοιραράκη ενημερώνει το Πατρινό της κοινό, ως expert του είδους, εδώ και δεκαετίες

Σύντομα, το σπίτι μας θα "ντυθεί" με τη θαλπωρή και το αισθητικό στίγμα των χαλιών που μας αρέσουν. Η Δέσποινα Μοιραράκη, πασίγνωστη επιχειρηματίας στο χώρο αυτό, κλήθηκε από το thebest.gr να μας ενημερώσει για το νέο "τοπίο" ευημερίας σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις.

"Οι τάσεις στη διακόσμηση και τον εσωτερικό σχεδιασμό αλλάζουν χρόνο με το χρόνο. Το 2025 θα είναι συναρπαστική χρόνια στο interior design καθώς προβλέπονται χώροι με φυσική υψηλή αισθητική. 

Τα χρώματα και σχέδια των χαλιών δεν θα μπορούσαν να μη συμπεριλαμβάνονται, ως βασικό στοιχείο στην διακόσμηση!  

Στους κλασικούς χώρους προτείνονται τα χαλιά με αποχρώσεις του κόκκινου και κυρίως του βουργουνδί, που αποπνέουν διαχρονικότητα και φινέτσα. Μια πολύ ξεχωριστή απόχρωση είναι για φέτος το πράσινο της ελιάς martini, που χαρίζει μια διασκεδαστική αίσθηση και σίγουρα θα το βρούμε σε μοντέρνα χάλια μαλλί μπαμπού μετάξι, όπως και σε χαλιά με αποχρώσεις του μπλε, royal blue, baby blue, που δημιουργούν έναν ανάλαφρο καμβά και είναι cosy. 

Για ένα διαφορετικό αποτέλεσμα θα πρότεινα τα χαλιά με τα ξεβάμματα, τα λεγόμενα vintage, που είναι ιδανικά για όλους τους χώρους και προσφέρουν χαλαρωτική διάθεση. 

Επίσης για μοντέρνους χώρους δεν θα παραλείψω να πω για τα λευκά και μαύρα χαλιά με σχέδια, ρίγες ή παράλληλες γραμμές που προκαλούν εντύπωση και προσοχή. Στα χαλιά από φυσικές ίνες που παραμένουν τα πιο δημοφιλή προτείνω τα ουδέτερα χρώματα, αποχρώσεις του μπεζ και όλους τους τόνους του γκρι που δεν κουράζουν.

Γενικά το interior design κατευθύνεται όλο και περισσότερο σε bio φιλικό σχεδιασμό και τις φυσικές ανανεώσιμες ίνες, φιλικές προς το περιβάλλον. Έτσι, προτείνω τα χειροποίητα χαλιά με οικολογική συνείδηση σε μαλλί, είτε μαλλί -μπαμπού- μετάξι." 

Info:

Despina Miraraki Patra

Δημ. Βότση 16, Πάτρα

Τ.: 261 022 5394

instagram.com/plessanansi

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Best View