ΜΠΑΣΚΕΤ

/

Ο Προμηθέας έμεινε στα ρηχά και έχασε 86-75 από τον Αρη στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση
Tweet

85ο πρωτάθλημα μπάσκετ Α1 Εθνικής

Πρώτη νίκη για τον Άρη στη φετινή Α1 Basket League Stoiximan, καθώς η ομάδα του Καστρίτη επικράτησε του Προμηθέα με 86-75, παίζοντας καλό μπάσκετ στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα.

Στον αντίποδα, πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα για τους Πατρινούς.

Εξαιρετικό ματς από Νόλεϊ, Ντε Τζούλιους και Τολιόπουλο, που οδήγησαν την ομάδα του Καστρίτη στο θετικό αποτέλεσμα.

Ο Άρης ήταν απόλυτος κυρίαρχος στο πρώτο δεκάλεπτο του παιχνιδιού. Οι παίκτες του Καστρίτη ξεκίνησαν εντυπωσιακά το ματς με σερί 11-0, δείχνοντας αποφασισμένοι να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα. Ο Νόλεϊ ήταν ασταμάτητος για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, την ώρα που ο Προμηθέας δυσκολευόταν να βρει σκορ. Στο δεύτερο δεκάλεπτο αυτό άλλαξε και η ομάδα του Παπαθεοδώρου ανέβασε στροφές, βρίσκοντας τη σύνδεσή της με το καλάθι. Με πρωταγωνιστές τους Γουόκερ και Βαρνάντο η διαφορά έπεσε σε μονοψήφια επίπεδα και ο Άρης πήγε προηγούμενος στην ανάπαυλα με έξι πόντους (43-37).

Ο Άρης είχε τον πρώτο λόγο και στο τρίτο δεκάλεπτο, με την οάμάδα της Θεσσαλονίκης να μην αποχωρίζεται το προβάδισμα, την ώρα που ο Προμηθέας δεν επέτρεπε στο παιχνίδι να ξεφύγει. Όλα θα κρίνονταν στο τελευταίο δεκάλεπτο, στο οποίο οι κίτρινοι μπήκαν με αέρα 9 πόντων (62-53). Η ομάδα του Καστρίτη δεν επέτρεψε στους Πατρινούς να αμφισβητήσουν το προβάδισμά της και ο Άρης πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στη φετινή Stoiximan GBL.

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τηγάνης, Τσώνος, Μαλαμάς

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 23-11, 43-37, 62-53, 86-75.

 
Οι επόμενοι αγώνες των δύο ομάδων: Την επόμενη αγωνιστική ο Άρης πηγαίνει στην έδρα του Κολοσσού (26/10, 17:00), ενώ ο Προμηθέας υποδέχεται την Καρδίτσα (27/10, 17:15).

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Sports