ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Συγκίνηση στο μνημόσυνο για τα 3 χρόνια από τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά- ΦΩΤΟ

Κοινοποίηση
Tweet

Παρόντες Ανδρουλάκης, Δούκας, Παπανδρέου, Διαμαντοπούλου

Το μνημόσυνο για τα τρία χρόνια από τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά τελείται σήμερα Κυριακή (20.10.2024). Το παρών έδωσαν ο σύζυγός της, Ανδρέας Τσούνης αλλά και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, όπως ο πρόεδρος Νίκος Ανδρουλάκης και ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας.

Στο Α’ Νεκτροταφείο Αθηνών συγκεντρώθηκαν συγγενείς της Φώφης Γεννηματά, νυν και πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ για να αποδώσουν φόρο τιμής στην εκλιπούσα πολιτικό που έφυγε από τη ζωή στις 21 Οκτωβρίου 2021 μετά από την πολυετή μάχη της με τον καρκίνο.

Η τελετή ξεκίνησε στις 12:30 το μεσημέρι, και το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων οι Νίκος Ανδρουλάκης, Χάρης Δούκας, Γιώργος Παπανδρέου, Κώστας Σκανδαλίδης, Άννα Διαμαντοπούλου, Χρήστος Πρωτόπαππας, Κώστας Γείτονας, Μανώλης Χριστοδουλάκης, Παύλος Χρηστίδης, Δημήτρης Ρέππας, Μιλένα Αποστολάκη, Μιλτιάδης Παπαϊωάννου, Δημήτρης Μάντζος.

Όλοι κρατώντας λευκά τριαντάφυλλα πάνω από τον οικογενειακό τάφο της οικογένειας Γεννηματά.

Η δήλωση Νίκου Ανδρουλάκη

"Τρία χρόνια πέρασαν, όμως η αστείρευτη δύναμη και η αισιοδοξία της Φώφης Γεννηματά είναι βαθιά χαραγμένες στη μνήμη μας.

Πιστεύω ότι οι προσπάθειες μας θα δικαιώσουν και τον δικό της μεγάλο αγώνα, στα πιο κρίσιμα για την πολιτική επιβίωση της παράταξής μας χρόνια".

Η Φώφη Γεννηματά είχε διατελέσει πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής την περίοδο 2018-2021 και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατά το 2015-2021.

Στις 11 Οκτωβρίου 2021 έκανε εισαγωγή στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου μετά από μεγάλη επιδείνωση τη υγείας της άφησε την τελευταία της πνοή το μεσημέρι της Δευτέρας 25 Οκτωβρίου. Είχε διαγνωστεί από το 2008 με καρκίνο του μαστού.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις