EVENTS

/

Embassy, Κολωνάκι: Ο Τάκης Zαχαράτος σατιρίζει Κασσελάκη, Αργυρό, Σάττι και Τέιλορ Σουίφτ!

Μπακοπούλου Άντυ
andy_bak@hotmail.com
Κοινοποίηση
Tweet

Εντυπωσιακή προπώληση για το show που μόλις ξεκίνησε, τι είπε στο κυριακάτικο Gala

Κίνηση ματ από τον δημοφιλή Πατρινό showman Τάκη Ζαχαράτο, καθώς εγκαταστάθηκε στο ανακαινισμένο Embassy της Πατριάρχου Ιωακείμ, λίγα βήματα από την πλατεία Κολωνακίου.

Οι παραστάσεις του καινούριου του show «Sweet Dreams» μόλις ξεκίνησαν, με τις κρατήσεις των εισιτηρίων να ξεπερνούν τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις. Πλήθος κόσμου θα απολαύσει τις αναπανάληπτες μιμήσεις και τα μουσικοχορευτικά νούμερα του καταξιωμένου performer και όπως πάντα ανάμεσα στο κοινό  θα είναι και πολλοί συμπολίτες φίλοι και θαυμαστές του.

Ο Τάκης θα εμφανίζεται στον ιστορικό κινηματογράφο, Embassy που μετατράπηκε σε υπερσύγχρονο θέατρο. Εχει γράψει σπαρταριστά κείμενα για την ελληνική και διεθνή επικαιρότητα, τα οποία και αποδίδει με το απαράμιλλο ταμπεραμέντο του. Πριν την πρεμιέρα είδαμε στο ίντερνετ πολλά διασκεδαστικά σκετσάκια για την άφιξή του στο χώρο. Επί σκηνής, μεταμορφώνεται σε 100 διαφορετικά πρόσωπα από την πολιτική, καλλιτεχνική και καθημερινή ζωή. Τον πλαισιώνουν 10 μουσικοί και 10 μελές μπαλέτο, ενώ τα κοστούμια είναι άκρως θεαματικά.

Τη σκηνοθεσία συνυπογράφουν ο ίδιος με τον γνωστό χορογράφο Δημήτρη Παπάζογλου, ο οποίος επιμελήθηκε όλες τις χορογραφίες. Σκηνογράφος ο Γιάννης Μουρίκης, ενδυματολόγος η Φιλίτσα Νικολαίδη, μαέστρος ο Γιάννης Δίσκος.

Αυτές τις μέρες τα αθηναικά media «αγκαλιάζουν» τη νέα παραγωγή του Τάκη. Στο κυριακάτικο περιοδικό Gala  διαβάσαμε για 2 ώρες μαγείας. Μεταξύ άλλων υποδύεται Μητσοτάκη, Ανδρουλάκη, Κασσελάκη.

Από τη showbiz θα τον δούμε ως Κωνσταντίνο Αργυρό, Μαρίνα Σάττι, Κατερίνα Λιόλιου, Νατάσα Θεοδωρίδου, Δήμητρα Γαλάνη, Αλέκα Κανελλίδου, Μάκη Χριστοδουλόπουλο. Στο στόχαστρό του και οι Δήμητρα Κατσαφάδου, Μαρία Σολωμού, Ιωάννα Τούνη. Το φαινόμενο Τέιλορ Σουίφτ και οι θρύλοι Φρανκ Σινάτρα και Ελβις Πρίσλει συγκαταλέγονται επίσης στο πρόγραμμά του.\

Όπως επισήμανε στο Gala «το χιούμορ είναι πολιτισμός, το χιούμορ είναι επαναστατική πράξη και αντίσταση στην μαυρίλα και τη βία γύρω μας».  Το καινούριο του show είναι «μια εκδρομή στα όνειρα, τη χαρά τη διασκέδαση και τη σύνδεση με τους ανθρώπους. Μάλιστα το χαρακτηρίζει «το πληρέστερο από όσα έχει κάνει ως τώρα».  

Ειδήσεις Τώρα

Kάια Γκέρμπερ, Academy Museum: Το… «αντίδοτο» στη φαμίλια Καρντάσιαν ως «my fair lady»

«Μεγαθήριο» της κοσμοκρατορίας Armani στην Madison Avenue, opening show γεμάτο stars

Δράμα: Ξεκινούν τα γυρίσματα διεθνούς παραγωγής του Netflix - Βενσάν Κασέλ, Κρις Έβανς, Άνια Τέιλορ-Τζόι και Σάλμα Χάγιεκ

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Best View