ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κατέστρεψαν ενημερωτικές πινακίδες στο Εθνικό Πάρκο Υγροτόπων Κοτυχίου - Στροφυλιάς

Κοινοποίηση
Tweet

Η ανακοίνωση της Μονάδας Διαχείρισης

Με ένα δυσάρεστο έως και εξοργιστικό θέαμα βρέθηκαν αντιμέτωποι οι φύλακες της Μονάδας Διαχείρισης (ΜΔ) την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024.

Σύμφωνα με ανάρτηση της ΜΔ κάποιοι «ανεγκέφαλοι» για άλλη μια φορά προχώρησαν σε φθορά δημόσιας περιουσίας και συγκεκριμένα στην καταστροφή των ενημερωτικών πινακίδων που είχαν τοποθετηθεί στα πλαίσια συγχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων που υλοποίησε η ΜΔ το προηγούμενο έτος.

“Προφανώς, τους είναι παντελώς αδιάφορο ότι με τις πινακίδες ενημερώνονται οι επισκέπτες από όλο τον κόσμο για την όμορφη περιοχή μας, οι μικροί μας μαθητές για τις ιδιαιτερότητές της, οι άνθρωποι που επιθυμούν να περπατήσουν και να κάνουν ποδήλατο έχοντας ως «οδηγό» τις πινακίδες μας προκειμένου να απολαύσουν το υπέροχο δάσος της Στροφυλιάς”, τονίζεται στην ανακοίνωση.

“Επισημαίνουμε ότι δεν μας πτοούν τέτοιες συμπεριφορές. Θυμίζουμε ότι, όσες καταστροφές και να κάνουν στα έργα που υλοποιεί η ΜΔ, η περιοχή μας θα εξακολουθεί να είναι Εθνικό Πάρκο και μία από τις ομορφότερες περιοχές της Ελλάδας. Ζητούμε τη συνδρομή των ενεργών και περιβαλλοντικά ευαισθητοποιημένων πολιτών και της τοπικής κοινωνίας στην αποτροπή τέτοιων ντροπιαστικών φαινομένων που συνεχίζουν να γίνονται στην περιοχή ευθύνης μας.” καταλήγει η ανάρτηση.

ΠΗΓΗ iliaenimerosi.gr

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις