ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Σκουρλέτης από Πάτρα: "H αγανάκτηση του κόσμου δεν μπορεί να βρεί έκφραση"

Κοινοποίηση
Tweet

Τι είπε το μέλος της Προσωρινής Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής της Νέας Αριστεράς και πρώην υπουργός σε συνέντευξη Τύπου

Στην Πάτρα βρίσκεται σήμερα ο Πάντος Σκουρλέτης, με αφορμή ανοικτή εκδήλωση - συζήτηση με θέμα τα συνεδριακά κείμενα θέσεων.

Σε συνέντευξη Τύπου δήλωσε πως το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών δεν ήταν μια φωτογραφία της στιγμής. "Αντικατροπίζεται η ανάγκη για βαθύτερες διεργασίες στην κοινωνία".

Ο κ. Σκουρλέτης αναφέρθηκε και στον πόλεμο στη Μέση Ανατολή. "Εδώ και ένα χρόνο βλέπουμε να πεθαίνει κόσμος στην Γάζα και την Παλαιστίνη. Έχουν τεράστιες ευθύνες Ε.Ε., ΗΠΑ και ελληνική κυβέρνηση. Οι ισχυροί του πλανήτη στέκουν φαινομενικά αμήχανοι ή ενθαρρύνουν την κυβέρνηση Νετανιάχου η οποία γράφει ένα σύγχρονο έγκλημα" επεσήμανε.

Το απόγευμα στις 19:00, στην αίθουσα του ΤΕΕ, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση της Νέας Αριστεράς, όπου φίλοι και στελέχη του κόμματος θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν τον πρώην υπουργό να παρουσιάζει τα συνεδριακά κείμενα θέσεων.

Η εκδήλωση γίνεται 20 ημέρες μετά την κάθοδο στην Πάτρα του βουλευτή του κόμματος Ευκλείδη Τσακαλώτου, ο οποίος με τη συνάδελφό του Σία Αναγνωστοπούλου είχαν μιλήσει στην Αγορά Αργύρη για την πορεία της «Νέας Αριστεράς» στο πολιτικό σκηνικό της χώρας, αλλά και πώς μπορούν να καλυφθούν οι ανάγκες της κοινωνίας.

Το Α’ Συνέδριο της Νέας Αριστεράς θα πραγματοποιηθεί από τις 7 έως τις 10 Νοεμβρίου.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις