ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Ο Πατρινός καραγκιοζοπαίχτης Χρήστος Καλπουζάνης στο Μηχανουργείον

Κοινοποίηση
Tweet

Για 4 πρωτότυπες παραστάσεις θεάτρου σκιών – Την Κυριακή 27-10-2024 στις 5 το απόγευμα είναι προγραμματισμένο το έργο «Ο Καραγκιόζης Γερμανοκατακτητής»

Ο γνωστός Πατρινός καραγκιοζοπαίχτης Χρήστος Καλπουζάνης που ανήκει στη νεότερη γενιά που συνεχίζει τη μεγάλη παράδοση του θεάτρου σκιών, πρόκειται να δώσει 4 παραστάσεις στον Πολυχώρο Πολιτισμού Μηχανουργείον στην οδό Ευμήλου 2 πίσω από το ναό του Αγ. Ανδρέα στην Πάτρα που διαθέτει μια θεατρική αίθουσα 160 και πλέον ατόμων.

Ο γενικός τίτλος των νέων αυτών παραστάσεων του Χρήστου Καλπουζάνη είναι παρμένος από τραγούδι του μεγάλου Διονύση Σαββόπουλου, «είναι που ονειρεύομαι…σαν τον Καραγκιόζη».

Για την Κυριακή 27-10 στις 5 το απόγευμα είναι προγραμματισμένη η παράσταση «Ο Καραγκιόζης Γερμανοκατακτητής» ενώ την Κυριακή 3-11 πάλι στις 5 το απόγευμα η παράσταση με τίτλο «Ο Καραγκιόζης οδοντίατρος».

Για την Κυριακή 10-11 στις 17.00 ο Χρήστος Καλπουζάνης θα παρουσιάσει στο Μηχανουργείον την παράσταση θεάτρου σκιών με τίτλο «Θησέας και Μινώταυρος».

Είσοδος: 6 ευρώ.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Culture