ΣΙΝΕΜΑ

/

Από την Πέμπτη 24-10 και στην Πάτρα το φιλμ "Venom: Η Τελευταία Πράξη" με τον Τομ Χάρντι

Μαρτάτος Tάκης
Κοινοποίηση
Tweet

Η ταινία είναι βασισμένη στον γνωστό χαρακτήρα της Marvel Comics - Βγαίνει στις Ελληνικές αίθουσες σε διανομή της Feelgood

Aυτή την Πέμπτη 24-10-2024 κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες της χώρας μας η ταινία «Venom: Η Τελευταία Πράξη - Venom: The Last Dance» σε σενάριο και σκηνοθεσία της 50χρονης Λονδρέζας Kelly Marcel.

Στο στόρι της ταινίας συνεργάστηκε και ο 47χρονος πρωταγωνιστής της, Tom Hardy.

Ο χαρισματικός Tom Hardy επιστρέφει λοιπόν στον ρόλο του Venom, ενός από τους πιο γνωστούς και περίπλοκους χαρακτήρες του κόμικ σύμπαντος της Marvel, για την τελευταία ταινία της τριλογίας.

Όλοι καταδιώκουν τον Eddie και τον Venom. Κυνηγημένοι και από τους δύο κόσμους τους και με την κατάσταση να δυσκολεύει πολύ, το δίδυμο αναγκάζεται να πάρει μια καταστροφική απόφαση που θα ρίξει την αυλαία στην τελευταία πράξη του Venom και του Eddie.

Σενάριο/Σκηνοθεσία: Kelly Marcel.

Εκτός του Tom Hardy, παίζουν οι  Chiwetel Ejiofor, Juno Temple, Rhys Ifans, Peggy Lu, Alanna Ubach, Stephen Graham.

Η ταινία είναι βασισμένη στα Marvel Comics. Στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής το φιλμ «Venom: Η Τελευταία Πράξη - Venom: The Last Dance» με φημολογούμενο μπάτζετ 110 εκατ. δολάρια βγαίνει στις 25 Οκτωβρίου.

Η Kelly Marcel είχε γράψει το σενάριο του «Fifty Shades of Grey» (2015), του 1ου «Venom» (2018) αλλά και του σίκουελ «Venom: Let There Be Carnage» (2021).

Με το «Venom: The Last Dance» (2024), όπως διαβάσαμε, κάνει & το σκηνοθετικό της ντεμπούτο.

Το 1ο «Venom» σε σκηνοθεσία Ruben Fleischer, είχε παιχθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Οκτώβριο του 2018 & είχε κάνει παγκόσμιες εισπράξεις 856 εκατ. δολάρια! Το «Venom: Let There Be Carnage» το 2021 σε σκηνοθεσία του Andy Serkis είχε πάει χαμηλότερα στα σχεδόν 507 εκατ. δολάρια εισπράξεις.

Ο Τομ Χάρντι το 2015, είχε υποδυθεί τον "Mad" Max Rockatansky στο περίφημο «Mad Max: Fury Road» ενώ προτάθηκε για το Όσκαρ καλύτερου β’ ανδρικού για το «The Revenant» του Αλεχάντρο Γκονζάλες Ινιαρίτου. Ο ταλαντούχος Hardy έχει συνεργαστεί και με τον τιμημένο με Όσκαρ σκηνοθέτη Christopher Nolanσε 3 ταινίες του: Inception (2010), The Dark Knight Rises (2012), και Dunkirk (2017).

Το «Venom: Η Τελευταία Πράξη - Venom: The Last Dance» που από την Πέμπτη 24-10 θα προβάλεται και στην Πάτρα, βγαίνει στη χώρα μας σε διανομή της Feelgood.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Culture