CINEFIL

/

Το θρίλερ "Smile 2" πρώτευσε σε Ελλάδα και εξωτερικό στο box office

Μαρτάτος Tάκης
Κοινοποίηση
Tweet

Στη χώρα μας έκανε ξεκίνημα με πάνω από 32.000 εισιτήρια - Πολύ χαμηλότερα κινήθηκε η ταινία για τον Τραμπ "The Apprentice" με κάτι λιγότερο από 2.500 εισιτήρια

Το φιλμ τρόμου "Smile 2" του Πάρκερ Φιν που θεωρείται πιο καλό και κυρίως πιο τρομακτικό από το πρώτο φιλμ, πήρε την πρωτιά στο εγχώριο box office με 32.021 εισιτήρια σε 106 αίθουσες πανελλαδικά. Η ταινία προβάλλεται από την περασμένη Πέμπτη 17-10 και στην Πάτρα, στα Options Cinemas, στη Βέσο Μάρε.

Το "Smile 2" της Paramount Pictures ήρθε 1ο και στη Βόρειο Αμερική το τριήμερο της πρεμιέρας του, 18-20 Οκτωβρίου με 23 εκατ. δολάρια εισπράξεις συν ακόμη άλλα 23 εκατομμύρια από τον υπόλοιπο κόσμο.

Όπως αναφέρει το flix.gr, το «Smile 2», έκανε τα διπλά εισιτήρια από το 1ο φιλμ που είχε παιχθεί το 2022, με τη διαφορά πως η νέα ταινία βγήκε σε επιπλέον 50 αίθουσες.

Σύμφωνα με το σενάριο του νέου φιλμ, ενώ ετοιμάζεται να ξεκινήσει μια νέα παγκόσμια περιοδεία, η ποπ σταρ Σκάι Ράιλι αρχίζει να βιώνει όλο και πιο τρομακτικά και ανεξήγητα γεγονότα. Συγκλονισμένη από την κλιμακούμενη φρίκη και την πίεση της φήμης, η Σκάι αναγκάζεται να αντιμετωπίσει το σκοτεινό παρελθόν της για να ανακτήσει τον έλεγχο της ζωής της ενώ όλα μοιάζουν να διαλύονται γύρω της...

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι: Ναόμι Σκοτ, Κάιλ Γκάλνερ, Λούκας Κέιτζ, Ρόζμαρι ΝτεΓουίτ, Ντύλαν Γκελούλα.

Διάρκεια: 127 λεπτά

Διανομή: Feelgood.

Την ίδια ώρα δεν είχε ιδιαίτερη επιτυχία το φιλόδοξο και με σχετικά καλές κριτικές φιλμ "The Apprentice" με τον Σεμπάστιαν Σταν στο ρόλο του Ντόναλντ Τραμπ των 70ς και 80ς, και τον Τζέρεμι Στρονγκ. Η ταινία του Αλί Αμπάσι που στο εξωτερικό μέχρι στιγμής έχει κάνει εισπράξεις 4,1 εκατ. δολάρια, στο ξεκίνημα προβολής της στη χώρα μας έκοψε το 4ήμερο 17-20 Οκτωβρίου 2024, σε 26 αίθουσες πανελλαδικά, 2.464 εισιτήρια συμπεριλαμβανομένων & των previews της Τετάρτης 16 Οκτωβρίου που έγιναν στην Αθήνα. Η ταινία αυτή παίζεται και στην Πάτρα στα Options Cinemas στη Βέσο Μάρε έως και την Τετάρτη 23-10.

Όσο για το αισθηματικό δράμα «Ζούμε τη Στιγμή» με τον Άντριου Γκάρφιλντ, έκοψε στην πρεμιέρα του, σε 56 αίθουσες πανελλαδικά, 6.958 εισιτήρια. Η ταινία όπου συμπρωταγωνιστεί η Φλόρενς Πιου, παίζεται και στην Πάτρα σε Πάνθεον και Βέσο Μάρε.

Τέλος το περιβόητο και αχρείαστο για πολλούς σινεφίλ, «Joker: Τρέλα για Δύο» του Τοντ Φίλιπς με τον Χοακίν Φίνιξ και την Lady Gaga, συνέχισε με 5.708 εισιτήρια & σε σχεδόν 3 εβδομάδες προβολής έχει φτάσει πανελλαδικά τα 130.340 εισιτήρια. Στο εξωτερικό οι εισπράξεις είναι έως τώρα στα 192 εκατ. δολάρια με τα 135,5 εκατ. να προέρχονται από τον υπόλοιπο κόσμο και τα 56,4 από το boxoffice των ΗΠΑ!

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Cinefil