ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Φλώρινα: Έδεσαν και σκότωσαν τον "Μπλάνκο", τη μοναδική παρέα και συντροφιά ηλικιωμένου

Κοινοποίηση
Tweet

Ακόμη μια φρικώδη υπόθεση που αφορά όμως δεσποζόμενο σκύλο

Αγνωστοι έδεσαν και δολοφόνησαν τον "Μπλάνκο" τον σκύλο που κρατούσε συντροφιά σε ηλικιωμένο της περιοχής. Ο "Μπλάνκο" στη Φλώρινα ανήκε στον Απόστολο Βλάχο, ο οποίος σε διάστημα τριών χρόνων έχει χάσει τον ένα του γιο και τη σύζυγό του.

Η εκπομπή "Open Τώρα" μετέδωσε την είδηση αναφέροντας πως το σκυλάκι βρέθηκε πεταμένο στο δρόμο και φέρεται να το βασάνισαν πριν το σκοτώσουν, την ώρα που οι έρευνες της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό των δραστών βρίσκονται σε εξέλιξη.

Ο γιος του ηλικιωμένου Σάββας Βλάχος είπε πως "κάθε πρωί τον έβγαζε βόλτα, περνούσε από το νεκροταφείο στη μητέρα μου, πήγαιναν στο βουνό και επέστρεφαν σπίτι. Εκείνη την μέρα γυρνώντας είχε τραπέζι με κάτι συγγενείς του, Ο Μπλάνκο ήταν στην αυλή και έφυγε χωρίς να το πάρουν χαμπάρι".

"Τον έψαξε γυρνώντας το χωριό και τον βρήκε σε μια χαράδρα πίσω από το οικόπεδό μας στο βουνό, μπροστά στο δρόμο όμως. Εκείνη την ώρα έπαθε σοκ. Πήρε τον ανιψιό του τηλέφωνο γιατί δεν μπορούσε να συνέλθει για βοήθει και φώναξαν την αστυνομία" πρόσθεσε στη συνέχεια. Θέλω να σταθώ στην αγριότητα, πρόσθεσε ο γιος του τονίζοντας πως έγινε μέρα μεσημέρι και αναρωτιέμαι πως δεν άκουσε κάποιος κάτι. Δεν πρέπει να μείνει ατιμώρητος. Ο Μπλάνκο δεν ξαναγυρίζει κατέληξε. 
 

H ανιψιά του ηλικιωμένου σχολίασε πως το σκυλί πέθανε από ακατάσχετη αιμορραγία σύμφωνα με τη νεκροψία. Πιθανότατα το έγκλημα έγινε αλλού και το μετέφεραν εκεί, ήθελαν να το βρούμε. Εχω υποψίες πολύ συγκεκριμένες τόνισε η ανιψιά του κ. Βλάχου αναφερόμενη στον δράστη.

Οι Αρχές διεξάγουν έρευνες για το νέο έγκλημα.

Ο αντιδήμαρχος της περιοχής χαρακτήρισε αποτρόπαιο το έγκλημα, ζητώντας από τον κόσμο να μιλήσει και τονίζοντας ότι τώρα έγινε σε ζώο, αλλά στο μέλλον μπορεί άνθρωπος να πέσει θύμα του δράστη.

"Μπορεί να συμβεί και σε παιδί… Μιλήστε. Για να ενήργησε έτσι, μπορεί να χτυπήσει ξανά και τότε θα είναι αργά" είπε.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις