DECO

/

Zara Home+ Vincent Van Duysen, ο ορισμός της διαχρονικής λιτότητας στοχεύει στο ευρύτερο κοινό

Μπακοπούλου Άντυ
andy_bak@hotmail.com
Κοινοποίηση
Tweet

Ο Βέλγος star του interior design συνέβαλε στη διαμόρφωση της περίφημης έπαυλης των Κιμ Καρντάσιαν- Κάνιε Γουέστ

Eιδική σειρά με την υπογραφή του διάσημου και πολυβραβευμένου designer Vincent Van Duysen διακινούν διεθνώς τα Zara Home.

O 62χρονος Bέλγος δημιουργός που εκπροσωπεί μια εταιρεία κολοσσό, με κατορθώματα από Ευρώπη ως Ασία, Μέση Ανατολή και Αμερική, αξιοποιεί τα πολύτιμα αρχεία της επαγγελματικής διαδρομής του. Ο Van Duysen, έχει συμπεριληφθεί στις σημαντικότερες λίστες υπεροχής περιοδικών στον κλάδο του και έχει υπάρξει creative director των ιταλικών brands Molteni&C και Dada. Συνεργάστηκε στο σχεδιασμό της μινιμαλιστικής έπαυλης των Κιμ Καρντάσιαν- Κάνιε Γουέστ που θεωρείται πρότυπο  σύγχρoνης αρχιτεκτονικής και διακόσμησης. Θεωρείται κορυφαίος εκπρόσωπος του clean & timeless design.

Η συνεργασία Zara Home+ by Vincent Van Duysen βασίζεται σε iconic κομμάτια του με… δημοκρατική προσέγγιση.

Όπως αναφέρει, όλα φτιάχτηκαν για να αντέξουν στο πέρασμα του χρόνου, κόντρα στη λογική της one-time-use culture. Αντανακλούν το DNA της δουλειάς του εδώ και 30 χρόνια. Η συλλογή περιλαμβάνει πολυθρόνες και διάφορα καθίσματα, τραπέζια και τραπεζάκια, κονσόλες, καρέκλες τραπεζαρίες, χαλιά, φωτιστικά, λινά τραπεζομάντηλα, αξεσουάρ και διακοσμητικά αντικείμενα. Το project προετοιμαζόταν από το 2022. Ξύλο και τσιμέντο είναι τα κυρίαρχα υλικά ενώ τα υφάσματα επιμένουν στους ουδέτερους τόνους γκρι, εκρού, κεραμιδί, πικρού καφέ, χακί, μαύρο.   

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Best View