ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: «Δεν το περίμενα, αιφνιδιάστηκα» λέει η Κατερίνα Σολωμού για την επιλογή της στο 9μελές του ΠΑΣΟΚ

Κωνσταντίνα Ανδριοπούλου
konstantina_andriopoulou@hotmail.com
Κοινοποίηση
Tweet

Τι λέει για την επιλογή της από τον αρχηγό της παράταξης

«Δεν το περίμενα και δεν είχα κάνει καμία προσπάθεια για να μετέχω σε αυτό το πολιτικό όργανο. Αιφνιδιάστηκα, αλλά ήταν μια ευχάριστη έκπληξη. Είναι μια δικαίωση γιατί πάντα ήμουν ένας στρατιώτης του κόμματος». Με αυτά τα λόγια υποδέχθηκε η Κατερίνα Σολωμού την συμμετοχή- έκπληξη στο νέο εννεαμελές Συντονιστικό Πολιτικό Κέντρο, που ανακοίνωσε τη Δευτέρα το ΠΑΣΟΚ.

Όπως λέει στο thebest.gr η καθηγήτρια Ιατρικής, επιστημονικά υπεύθυνη του ΠΓΝΠ και πολιτευτής Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ, ενημερώθηκε ότι μπήκε στο νέο πολιτικό σχήμα, μόλις δυο ώρες πριν την επίσημη ανακοίνωση του Συντονιστικού.

Όσο για την επιλογή της από τον αρχηγό της παράταξης; «Αποτελεί μεγάλη τιμή για εμένα η επιλογή μου στο Συντονιστικό Πολιτικό Κέντρο του κόμματος και ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη του, τον πρόεδρο Νίκο Ανδρουλάκη» λέει.  «Υποσχεθήκαμε αλλαγές και ολομέτωπη αντεπίθεση για να φτάσουμε εκεί που επιθυμούμε και αξίζει το ΠΑΣΟΚ. Πιστεύω, ότι είναι αποτέλεσμα της προσπάθειας που κάνω με συνέπεια, να ανέβει ο χώρος και να είμαστε δίπλα στους πολίτες. Ανήκω σε αυτούς που πιστεύουν ότι μόνο όλοι μαζί και με πολύ δουλειά μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας και γι’ αυτό ήμουν στην πρώτη γραμμή σε όλες τις εκλογικές διαδικασίες. Οι εσωκομματικές εκλογές τελείωσαν και πλέον πρέπει όλοι να κάνουμε το καθήκον μας προς την κοινωνία και τους πολίτες. Με συλλογική προσπάθεια, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και κανέναν. Είμαι σίγουρη, ότι τα καλύτερα είναι μπροστά μας».     

Να υπενθυμίσουμε ότι εκτός από την Κατερίνα Σολώμου, στο 9μελές Συντονιστικό Πολιτικό Κέντρο, μετέχουν επίσης οι Χάρης Δούκας, Παύλος Γερουλάνος, Άννα Διαμαντοπούλου, Νίκος Χριστοδουλάκης, Μιλένα Αποστολάκη, Θανάσης Γλαβίνας, Μυρτώ Σαμαρά και Γιάννης Βαρδακαστάνης.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις