ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Νέα διακοπή στην υπόθεση της Φαίης Μπακογιώργου - Κρατούνται οι κατηγορούμενες

Κοινοποίηση
Tweet

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο διόρισε αυτεπάγγελτα δικηγόρο στην κατηγορουμένη και εν συνεχεία διέκοψε για τις 2 Δεκεμβρίου

Διεκόπη για τρίτη φορά η δίκη για τη δολοφονία της Φαίης Μπακογιώργου το 2021 στην Κυψέλη, ενώ η δίκη θα συνεχιστεί στις 2 Δεκεμβρίου 2024.

 Στη σημερινή συνεδρίαση ήταν παρούσα για πρώτη φορά η σπιτονοικοκυρά του θύματος και βασική κατηγορούμενη, για την οποία το δικαστήριο είχε διατάξει δύο φορές τη βίαιη προσαγωγή της.

«Η σπιτονοικοκυρά με απείλησε ότι θα με σκοτώσει»

Όμως, κατά την έναρξη της διαδικασίας παραιτήθηκε ο δικηγόρος που είχε διορίσει στην προηγούμενη συνεδρίαση, αφού δεν είχε τακτοποιηθεί το θέμα της αμοιβής του.

 Η έδρα επέπληξε την κατηγορουμένη και προχώρησε στον διορισμό συνηγόρου της. Στη συνέχεια το δικαστήριο αποφάσισε την παράταση της προσωρινής κράτησης και των τριών κατηγορουμένων στην υπόθεση (μητέρα, αδελφή, σπιτονοικοκυρά) μέχρι τον Μάιο του 2025 και διέκοψε για τις 2 Δεκεμβρίου 2024.

 Παράλληλα, στην καταγγελία ότι η σπιτονοικοκυρά της Φαίης Μπακογιώργου, η οποία κάθεται στο εδώλιο της σχετικής δίκης για τον θάνατο της κοπέλας, την απείλησε μέσα στην δικαστική αίθουσα, προχώρησε πρώην γειτόνισσα του θύματος.

 Σύμφωνα με το OPEN η δίκη συνεχίστηκε με ένταση και σύμφωνα με τη βασική μάρτυρα: «Η σπιτονοικοκυρά με απείλησε ότι θα με σκοτώσει».

 

 

Σημειώνεται ότι η δίκη ξεκίνησε στις αρχές του μήνα. Αρχικά στο εδώλιο κάθισαν η μητέρα και η αδελφή της 23χρονης ενώ απουσίαζε η βασική κατηγορούμενη για την ανθρωποκτονία, δηλαδή η σπιτονοικοκυρά. Ωστόσο, σήμερα για πρώτη φορά ήταν και εκείνη παρούσα στην δικαστική αίθουσα.

ΠΗΓΗ ethnos.gr

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις