SPOTLIGHT

/

Michael Newman: Πέθανε ο πρωταγωνιστής του Baywatch

Κοινοποίηση
Tweet

Ήταν ο μόνος πραγματικός ναυαγοσώστης της σειράς

Πέθανε σε ηλικία 68 ετών ο ηθοποιός και μοναδικός πραγματικός ναυαγοσώστης του Baywatch, Μάικλ Νιούμαν (Michael Newman).

O Νιούμαν είχε διαγνωσθεί με τη νόσο του Πάρκινσον πριν από 18 χρόνια.

 Η ανακοίνωση του θανάτου του Ο στενός φίλος του, Matt Felker , σκηνοθέτης της σειράς «After Baywatch: Moment in the Sun» αποκάλυψε ότι ο ηθοποιός και ναυαγοσώστης πέθανε σε από καρδιακές επιπλοκές το απόγευμα της Κυριακής 20 Οκτωβρίου . Δίπλα του ήταν η οικογένεια και οι φίλοι του.

«Την τελευταία φορά που τον είδα με κοίταξε και μου είπε με το κλασικό του ύφος, ήρθες ακριβώς την ώρα που έπρεπε» είπε ο σκηνοθέτης.

Λίγα λόγια για τη ζωή του

O Νιούμαν γεννήθηκε στις 21 Αυγούστου του 1956 στο Λος Άντζελες και έγινε διάσημος ως ο τηλεοπτικός ναυαγοσώστης Mike «Newmie» Newman του Baywatch. Ήταν ο μοναδικός από τους πρωταγωνιστές που ήταν και στην πραγματική του ζωή ναυαγοσώστης.

 Εμφανίστηκε σε 150 επεισόδια της σειράς που προβλήθηκε από το 1989 ως το 2001. Ο μόνος που έχει εμφανιστεί σε περισσότερα επεισόδια από αυτόν ήταν ο David Hasselhoff.

 Ο Newman εργαζόταν και ως πυροσβέστης ενώ πρωταγωνιστούσε στο «Baywatch». Μετά το τέλος της σειρά, το 2001, φόρεσε ξανά τη στολή του πυροσβέστη για άλλα 25 χρόνια.

 Η ζωή με την ασθένεια, αναδείχθηκε στο «After Baywatch: Moment in the Sun», το οποίο διερεύνησε τη ζωή των ηθοποιών μετά τη συμμετοχή τους στην αγαπημένη σειρά. «Αυτή η ανίατη ασθένεια μου επέτρεψε να έχω πολύ χρόνο για να σκεφτώ, κάτι που ίσως δεν ήθελα, αλλά μου έφερε σοφία», δήλωσε ο Newman στο People τον περασμένο Αύγουστο.

 «Το σώμα μου έχει αλλάξει τόσο αργά που δύσκολα το αντιλαμβάνομαι, όμως οι αλλαγές μου υπενθυμίζουν συνεχώς ότι η νόσος Πάρκινσον έχει γίνει πλέον το κέντρο της ζωής μου», πρόσθεσε. «Εκτιμώ τις ημέρες που έχω τη δυνατότητα να βρίσκομαι σε αυτή τη γη με την οικογένεια και τους φίλους μου. Παίρνω τη ζωή στα σοβαρά», είχε πει.

 Ο ηθοποιός ήταν παντρεμένος με τη Σάρα Νιούμαν και έχει αποκτήσει δύο παιδιά.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Spotlight